Meester zoekt slavin grote neger lullen

meester zoekt slavin grote neger lullen

Kutvocht gangbang eindhoven
meester zoekt slavin grote neger lullen


Pijpende homo shemale ontvangt


Nu staan de meester en Annelies samen in de kamer en wordt Annelies meteen in haar kruis gegrepen en gevingerd. Nog na slikkend van de sperma gebied Annelies Anke naar M4 te gaan, een luguber tonende kamer met alle voorzieningen om van slet tot slavin te worden opgevoed. Anke moet plaatnemen op een schuin staand bed, wordt vastgebonden met leren riemen aan enkels en polsen. Om haar middel net boven de heupen wordt haar lichaam vastgezet met een leren broekstuk waarvan het kruis geheel ontbreekt.

Haar anale en vaginale zone zijn open. De meester loopt naar Anke toe en scheurt ruw de jurk open en van haar lijf, de lappen stof vallen op de grond en blijven als vodden hangen op de plaatsen waar ze is vastgezet. De tafel gaat nu kantelen en blijkt in een rail te hangen zodat Anke met tafel en al hangt als een gordijn. Annelies komt aan met een rubberen dildo van klein formaat en schuift die ongevraagd meteen de anus van Anke in. Dan een grotere vibrator die de kut van Anke wordt ingedreven zonder dat deze wordt aangezet, op haar hoofd een mondknevel met open ring zodat ook hier nog penetratie mogelijk is.

Als laatste een blinddoek, Anke ziet niets meer en merkt dat ze over de rails wordt verplaatst. De verplaatsing is slechts een rondje om de oriëntatie te verstoren. Plots houd het stil, vrieslucht wordt kort ingeblazen die de temperatuur laat dalen naar ca 10 graden, het gevoel zegt je dan dat het koud is.

Annelies zet de vibrator in de kut van Anke aan, als Anke kreunt van genot wordt in de mondknevel een dildo ingeschoven waarvan de eikel tussen Ankes lippen zit.

Deze dildo kan langzaam dieper haar mond in gedraaid worden tot ver in haar keel en smaakt naar sperma. Vooral de handel in jonge negerinnen was in die tijd zeer lucratief. De dikke negerinnen — daar waren er heel veel van — werden direct verkocht als veldslaaf, fabrieksslaaf of huisslaaf, terwijl de slanke negerinnen — vaak nog jong — vooral gebruikt werden voor seks. Voordat de slavenhandelaar uit de film deze seksslavinnen doorverkocht, keurde hij de meisjes eerst.

Dat ging er niet zachtzinnig aan toe. Hij kleedde de negerinnetjes eerst helemaal uit, draaide ze eenmaal rond en inspecteerde hun lichaam op putten en puisten en andere gebreken. Daarna sloeg hij met zijn vlakke hand eerst een paar keer flink op de billen, om te zien of de meiden strak genoeg waren. Ook de borsten moesten er stevig bij staan.

Vervolgens legde de man, zoals we kunnen zien op de foto, het zwarte neukvlees op een verhoogde tafel op haar buik en bond hij de handen vast met een touw. Ze hadden niet alle mannen binnen de tijd afgezogen dus ze wisten dat ze straf gingen krijgen ik kreeg het glas aangeboden het was in een longdrink glas en er zat aardig wat op de bodem maar er werd nog een glas gebracht, wat is dit zei ik ze lachten allemaal ik begreep het niet maar toen zag ik het, achter mij stond een tv scherm aan en daar zag ik dat er door een meisje een paard werd afgetrokken en dat zat dus in dat glas we deden de 2 glazen bij elkaar en toen was het een geheel gevuld glas, ik keek ernaar jezus wat een sperma dacht ik, toen riep ik greetje hier komen jij de camera,s draaide allemaal ze kwam, ik zei op je knieën en kijk mij aan er bungelde een traantje en gaf haar het glas, ik vroeg wat moet je hiermee ze zei zacht opdrinken meester hans goed zo zei de producer dat heb je dan dat je je man zijn sperma niet met plezier opdrinkt dus ga je gang.

Ze bracht het glas naar haar lippen ze durfde niet maar toen kwam de neger pakte het glas af en zetten haar vast in een klem zodat ze haar handen en hoofd niet kon bewegen. Hij kneep haar neus dicht en haar mond ging open en achter haar stond een andere slaaf en die gaf haar een flink pak slaag toen ging het glas naar haar lippen en ze begon te drinken slok naar slok en het laatste werd met een lepel opgevoerd heerlijk gezicht was het toen moest ze iedereen bedanken.

Mijn dochter had alles gezien, en deze dacht natuurlijk wat zal ik moeten gaan doen. Mijn vrouw werd losgemaakt en kwam bij mij staan ik zei had je mij maar altijd lekker moeten afzuigen dit is je straf voor de verloren jaren, dus eigenlijk verdient vind je ook niet ja meester hans dit is inderdaad een gepaste straf maar pak onze dochter niet zo hard aan, ik doe haar volgende opdracht anders wel, mooi niet zei ik ook zij zal haar opdrachten moeten uitvoeren en ook daar wil ik niks over horen en ik kneep hard in haar tepels, sorry meester dit had ik niet mogen voorstellen.

Aaf werd geroepen ze trilde ze werd wreed opgepakt door de 2 slaven ze moest haal kontje opentrekken en vragen aan die 2 negers of ze haar kontje wilde gaan uitwonen ja anaal was ze niet ingesteld maar tegenspraak werd toch niet geaccepteerd dus ze deed het.

Die grote negerlul werd voor haar kontje opgesteld en ze moest aan mij vragen pap mag die negerlul in mijn kontje en ik gaf natuurlijk toestemming hij ging ervoor en duwde hem er langzaam in, het deed haar heel veel pijn, maar ze bleef flink die dochter van mij toen die lul er helemaal in zat moest ze die adere neger afzuigen ook dit werd allemaal gefilmd, toen die neger in haar kont klaar kwam trok hij langzaam zijn lul eruit en wisselde met die andere neger en zei schoonlikken die lul en hierna kwam die andere neger klaar in haar kont ook deze lul moest schoongelikt worden.

Haar kont stond nog open en het sperma liep eruit ze gaven greetje mijn vrouwtje opdracht om dit schoon te likken dit werd zeker niet met plezier door mijn vrouwtje gedaan maar ze deed haar best. Zo zei de producer we houden pauze en dat gaan we echt extreme porno filmen Maar dat de volgende keer. Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend.

Net Twitter  -  Opwindend. Net Webshop Copyright - Opwindend. Bedankt voor je stem!

meester zoekt slavin grote neger lullen