Man pijpt zichzelf sex spullen

man pijpt zichzelf sex spullen

Sommige jongens zijn van zichzelf super hygiënisch en gaan zich vlak voor de vrijpartij nog wat opfrissen. Andere zijn daar wat minder mee bezig en dat kan wat onaangenaam zijn voor jou lees: Vraag dus gerust zelf op voorhand of hij zich wat wil opfrissen daar beneden. Er is niets mis met die vraag! Hij zou van jou hetzelfde verwachten als hij jou zou bevredigen.

Wat je je voorstelt bij een penis en alles errond is voor elk meisje anders. Toch moet je opletten met bepaalde verwachtingen. Het is bijvoorbeeld niet omdat jij helemaal geschoren bent dat dat bij hem ook het geval zal zijn. Misschien zelfs het tegendeel! Heb je al een vriendje gehad? Denk dan niet dat je nieuwe lief er hetzelfde zal uitzien daar beneden. De ene jongen heeft veel haar , de andere weinig. De ene jongen scheert zich, de andere helemaal niet. Eigenlijk is orale seks geven gemakkelijker dan velen denken.

Het is iets natuurlijks en gaat eigenlijk meestal vanzelf. Ben je toch onzeker over het hoe en wil je het echt goed doen? Lees dan hier hoe je moet pijpen. Dit is een richtlijn en niet meteen noodzaak. Het belangrijkste is en blijft dat jij je er goed bij voelt en dat jullie allebei genieten. Hoe je pijpt, is volledig aan jou. Toch is er één belangrijk detail waar je heel goed mee moet opletten: Bijt niet en probeer je lippen wat over je tanden te leggen, zodat je hem geen pijn doet. Ben je echt bang om iets fout te doen ook al kan dat niet en wil je op internet meer informatie vinden?

Ga dan geen inspiratie halen bij porno. Een realistische informatiebron is bijvoorbeeld de link die we hierboven vermeldden. Het belangrijkste is dat je je amuseert. Seks draait om jullie behoeftes en liefde voor elkaar, niet alleen om zijn plezier!

Orale seks is iets héél intiems en hij moet dan ook, zoals altijd, respect voor je hebben. Doet hij dingen waarbij je je ongemakkelijk of slecht voelt? Zeg hem dat dan of ga weg. Als je vriendje je niet goed behandelt, is dat dan wel de persoon waarmee jij de liefde wil bedrijven? Het is een goed idee om water naast je te zetten, want achteraf zal je sowieso wel nood hebben aan wat verfrissing!

Je zou het niet verwachten, maar orale seks vergt echt veel energie en moeite. Hou dus rekening met bepaalde gevolgen achteraf, zoals kaakpijn!

Of moet ik me af vragen of ik wel echt wil stoppen. Het is toch een deel van mij en dat deel kan ik niet ontkennen of uit de weg gaan. Wat kan ik aan mijn situatie doen? Moet ik er iets aan doen? Moet ik het bespreken met mijn vrouw? Moet ik hulp zoeken, misschien buiten haar medeweten en hopen dat ik er vanaf kom zonder dat zij het hoeft te weten? Bij wie kan ik terecht met mijn "probleem"? Ik hoop dat ik hier wat nuttige adviezen kan krijgen want ik weet eerlijk gezegd niet waar ik terecht kan met mijn verhaal.

De huisarts durf ik niet. De drempel vind ik te hoog. Mijn vrouw en ik kennen hem goed en zien hem ook prive regelmatig. Ik zou me dan geen houding weten te geven als hij er van weet en mijn vrouw niet. Bovendien durf ik hem ook niet op te biechten wat ik met mannen allemaal doe.

Nammma donderdag 19 mei Volgens mij ben je dus wél biseksueel. En daar ben je behoorlijk mee bezig Cateautje donderdag 19 mei Je bent wel bisexueel en niet zo'n beetje ook. In die sexbioscopen is echt niet iedereen altijd gezond en het zou weleens kunnen gebeuren dat je je vrouw besmet met een SOA of erger. Is dit de manier waarop jij wilt dat zij er achter komt wat je buiten je huwelijk allemaal uitvreet?

Ik zou het een dealbreker een een gigantische afknapper vinden, maar je moet het natuurlijk allemaal helemaal zelf weten. Wees vriendelijk voor de mensen die je ontmoet op je weg naar boven, je zou ze op je weg naar beneden ook nog weleens tegen kunnen komen. Denk je aan soa's? Hij doet zijn naam eer aan..

Wat weet je vrouw al wel?? Poeszie donderdag 19 mei Je doet het niet veilig dus nu, als ze in je mond klaarkomen. Je hebt wel een verantwoordelijkheid ten opzichte van je vrouw en kinderen Door het een verslaving te noemen, heb je voor jezelf een excuus gecreëerd om er niet mee te hoeven stoppen. Ik vind het op zich geen probleem, als je maar eerlijk bent tegenover je vrouw, zij hier geen problemen mee heeft en je het veilig doet.

Als een man in de mond kan klaar komen, zit er geen rubber om. Onveilig dus, en daarna weer lekker sex hebben met zijn vrouw. Is toch te erg, als je dat doet doe het dan op zijn minst veilig. Ik vraag me af waarom je het zo "grafisch" moet beschrijven, wat is de noodzaak voor ons om te weten dat je graag een klets tegen je noten krijgt?

Je kan je vrouw besmetten dat vind ik een kwalijke zaak. Verder je bent gewoon bi. Kennelijk heb je er behoefte aan, maar op deze manier? Never look down on anybody, unless you're helping them Up. Heb jij enig idee aan welke ziektes jij je vrouw en je kinderen blootstelt?

Flowerfield donderdag 19 mei Wat de rest ook al zegt dus. Denk maar eens eerst aan de veiligheid van je vrouw en kinderen. En laat je testen! Ik zit er ineens aan te denken hoe ik zou reageren, als ik er achter zou komen dat mijn man dat allemaal doet. Het risico is aanzienlijk te verkleinen door een condoom te gebruiken. Het risico op hepatitis B tijdens seksueel contact is groter tijdens de menstruatie. Bij onbeschermde orale seks pijpen en beffen is er maar een klein risico op hepatitis B-overdracht.

Hoewel het hepatitis B-virus ook in speeksel voorkomt, raakt iemand niet door tongzoenen besmet. Zijn we aan het trollen? Machutookunbietjemeerzijn donderdag 19 mei Kan iemand zich Fons nog herinneren? Die deed het ook zo, vrouw wist van niets, meneer hing rond in een parkje waar meer dan de helft van de mannen besmet was met HIV.

Fons was ook besmet, of hij zijn vrouw toen besmet heeft, weet ik niet. Of ze uberhaupt wist dat Fons besmet was,vraag ik me ook af. Ik weet alleen dat ik vreselijk veel medelijden met deze vrouw en ook met Fons had, dat hij zo 'moest' leven van zichzelf. Ooit komt het uit en moet je met de gevolgen leven. Jij kiest hiervoor om risico te lopen op besmetting, je vrouw niet. En je kinderen al helemaal niet. Wil jij een tweede Fons worden? Je reactie zegt meer over jou dan over mij Nouschi donderdag 19 mei Ouwe tang, verveel je je soms?

Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak! Als mijn man dit zou doen Zou kalm zijn spullen op de stoep zetten en de deur voor altijd achter me dichttrekken. Oja en gelijk naar het ziekenhuis gaan voor een uitgebreid bloedonderzoek. Mocht ik wat hebben opgelopen, tja dan sneef ik hem!! Ik zou hem een klap voor z'n noten verkopen EvyBlissy donderdag 19 mei

Sexafspraakje com erotische massage nijmegen

Viva Ter bescherming van je privacy zullen je gegevens niet aan derden worden overgedragen.. Home Seks Getrouwde man heeft sex met mannen. Getrouwde man heeft sex met mannen. Alle reacties Link kopieren Quote. Dit is mijn eerste onderwerp hier op het forum dus een korte introductie is op zijn plaats: Getrouwd met een fantastische vrouw en we hebben twee dochtertjes van 4 en 7. Ik hou van sex. Sex met vrouwen vind ik het fijnste maar sex met mannen vind ik ook fijn.

Ik zou nooit een relatie willen met een man ik ben dus niet echt bisexueel maar ik kan genieten van sex met een man. Met mijn vrouw heb ik al meerdere malen triosex gehad met bi-mannen waarbij iedereen van elkaar genoot. Ook bezoeken we parenclubs maar daar komt het, op een enkele uitzondering na, nooit tot sex met mannen. Ik heb prima sex met mijn vrouw al kan het naar mijn mening wel iets vaker. We hebben gemiddeld eens per week sex. En er zijn weken dat ik naast die ene keer nog wel een keer wil.

Maar mijn vrouw heeft aan eens per week genoeg. Het is in onze relatie niet echt een probleem maar soms steekt het de kop wel eens op als ik zin heb en zij niet. Dan merk ik dat ik daar wel eens van baal. Maar er komen dan geen ruzies uit voort, ik ben dan wel even wat chagrijnig. Toen ik vrijgezel was gebeurde dat eens per maand.

Toen ik mijn vrouw leerde kennen ben ik daar mee gestopt maar na enige tijd zo'n 3 jaar begon het toch weer te kriebelen en tot op de dag van vandaag kom ik nog wel eens in zo'n bioskoop.

Dat zal zo' 5 a 6 keer per jaar zijn. Ik heb daar dan sex met mannen. Om het beestje bij de naam te noemen: Zonder te slikken overigens. Verder neuk ik heeeel af en toe ook mannen, ik laat me niet neuken. Daar houdt ik niet van en doe ik ook nooit. De gevoelens die ik dan heb, behalve de lust, zijn onderdanig.

Ik geniet als ik handelingen "moet" verrichten van andere mannen. Knijpen en tegen mijn geslachtsdeel en ballen geslagen worden vind ik heerlijk.

Ik geniet er van om naakt in zon'n bios op mijn knieën te zitten en meerdere mannen oraal te verwennen tot ze klaarkomen. In de loop der tijd ben ik ook wel met mannen naar huis geweest en ook heb ik een tijdje contact gehad met een homostel waar ik thuis kwam.

Bij mannen thuis kan ik me dan helemaal laten gaan. Als ik bij mannen thuis kom, loop ik daar helemaal naakt rond en doe precies wat de man of mannen willen. Ook laat ik bv over me heen urineren en komen de mannen over me heen klaar.

Ik vind dat erg lekker en geniet er zeer van. Mijn ultieme fantasie is door een groep mannen gebruikt te worden. Ik pijp ze dan klaar en ze komen over me heen en urineren over me heen. Is het puur omdat ik sex met mannen ook lekker vind of is het omdat ik daar mijn gevoel van onderdanigheid kan ervaren. Ik heb mijn wensen van onderdanigheid nooit met mijn vrouw besproken omdat ik die rol met een vrouw niet zoek.

Ik voel me pas onderdanig las een man zijn geslacht in mijn mond duwt en ik hem moet pijpen. Een vrouw die me dwingt haar te beffen is niet wat ik zoek. Ik vind het heerlijk om een vrouw te beffen, maar niet onder dwang.

Dat voegt voor mij niks toe. Niet van wat ik heb gedaan of dat ik er van heb genoten maar het feit dat ik niet eerlijk ben tegen mijn vrouw zit me wel erg dwars.

Ik neem me dan ook altijd voor nooit meer te gaan. Maar na een tijdje begint het toch weer te kriebelen en als dat maar erg genoeg wordt ga ik toch weer naar een sexbios. Ergens vermoed ik dat ik een soort verlsavingsverschijnselen heb. Maar dat vind ik te zwaar en klink me te serieus in de oren. Ik wil daar dus nog niet aan. Ik heb ook het idee dat ik die drang naar sex met mannen en de onderdanigheid wel in de hand heb en er ieder moment mee kan stoppen als ik het echt wil.

Maar is dat wel zo? Kan ik er wel mee stoppen? Of moet ik me af vragen of ik wel echt wil stoppen. Het is toch een deel van mij en dat deel kan ik niet ontkennen of uit de weg gaan. Wat kan ik aan mijn situatie doen?

Moet ik er iets aan doen? Moet ik het bespreken met mijn vrouw? Moet ik hulp zoeken, misschien buiten haar medeweten en hopen dat ik er vanaf kom zonder dat zij het hoeft te weten? Bij wie kan ik terecht met mijn "probleem"? Ik hoop dat ik hier wat nuttige adviezen kan krijgen want ik weet eerlijk gezegd niet waar ik terecht kan met mijn verhaal. De huisarts durf ik niet. De drempel vind ik te hoog. Mijn vrouw en ik kennen hem goed en zien hem ook prive regelmatig.

Ik zou me dan geen houding weten te geven als hij er van weet en mijn vrouw niet. Bovendien durf ik hem ook niet op te biechten wat ik met mannen allemaal doe. Nammma donderdag 19 mei Volgens mij ben je dus wél biseksueel. En daar ben je behoorlijk mee bezig Man pijpt zichzelf Deze man pijpt zichzelf en deeptroathen dat hij kan.

Het meisje pijpt niet alleen de oudere man maar ook de camera man. Volwassen man speelt met poppen. Geil man, een banaan. Geile milf pijpt haar man klaar. Huisvrouw trekt haar man. Man laat zich met extreem grote dildo anaal penetreren. De droom van iedere man. Man met dildo diep in zijn kont. Man kijkt toe tijdens het mastruberen van zijn vrouw. De ideale pijpbeurt voor de man. Ontmoet hier de man met de Biggest Anus van de wereld. Man laat zich door zijn vrouw vuisten.

Vrouw zoekt man voor sexcontact. Schoolmeisje laat zich neuken door oudere man.
man pijpt zichzelf sex spullen

Sommige jongens zijn van zichzelf super hygiënisch en gaan zich vlak voor de vrijpartij nog wat opfrissen. Andere zijn daar wat minder mee bezig en dat kan wat onaangenaam zijn voor jou lees: Vraag dus gerust zelf op voorhand of hij zich wat wil opfrissen daar beneden.

Er is niets mis met die vraag! Hij zou van jou hetzelfde verwachten als hij jou zou bevredigen. Wat je je voorstelt bij een penis en alles errond is voor elk meisje anders. Toch moet je opletten met bepaalde verwachtingen. Het is bijvoorbeeld niet omdat jij helemaal geschoren bent dat dat bij hem ook het geval zal zijn. Misschien zelfs het tegendeel! Heb je al een vriendje gehad? Denk dan niet dat je nieuwe lief er hetzelfde zal uitzien daar beneden. De ene jongen heeft veel haar , de andere weinig.

De ene jongen scheert zich, de andere helemaal niet. Eigenlijk is orale seks geven gemakkelijker dan velen denken. Het is iets natuurlijks en gaat eigenlijk meestal vanzelf. Ben je toch onzeker over het hoe en wil je het echt goed doen?

Lees dan hier hoe je moet pijpen. Dit is een richtlijn en niet meteen noodzaak. Het belangrijkste is en blijft dat jij je er goed bij voelt en dat jullie allebei genieten. Hoe je pijpt, is volledig aan jou. Toch is er één belangrijk detail waar je heel goed mee moet opletten: Bijt niet en probeer je lippen wat over je tanden te leggen, zodat je hem geen pijn doet. Ben je echt bang om iets fout te doen ook al kan dat niet en wil je op internet meer informatie vinden?

Ga dan geen inspiratie halen bij porno. Een realistische informatiebron is bijvoorbeeld de link die we hierboven vermeldden. Het belangrijkste is dat je je amuseert. Seks draait om jullie behoeftes en liefde voor elkaar, niet alleen om zijn plezier! Orale seks is iets héél intiems en hij moet dan ook, zoals altijd, respect voor je hebben.

Doet hij dingen waarbij je je ongemakkelijk of slecht voelt? Zeg hem dat dan of ga weg. Als je vriendje je niet goed behandelt, is dat dan wel de persoon waarmee jij de liefde wil bedrijven? Het is een goed idee om water naast je te zetten, want achteraf zal je sowieso wel nood hebben aan wat verfrissing!

Je zou het niet verwachten, maar orale seks vergt echt veel energie en moeite. Hou dus rekening met bepaalde gevolgen achteraf, zoals kaakpijn! Of moet ik me af vragen of ik wel echt wil stoppen.

Het is toch een deel van mij en dat deel kan ik niet ontkennen of uit de weg gaan. Wat kan ik aan mijn situatie doen? Moet ik er iets aan doen?

Moet ik het bespreken met mijn vrouw? Moet ik hulp zoeken, misschien buiten haar medeweten en hopen dat ik er vanaf kom zonder dat zij het hoeft te weten? Bij wie kan ik terecht met mijn "probleem"? Ik hoop dat ik hier wat nuttige adviezen kan krijgen want ik weet eerlijk gezegd niet waar ik terecht kan met mijn verhaal. De huisarts durf ik niet. De drempel vind ik te hoog. Mijn vrouw en ik kennen hem goed en zien hem ook prive regelmatig.

Ik zou me dan geen houding weten te geven als hij er van weet en mijn vrouw niet. Bovendien durf ik hem ook niet op te biechten wat ik met mannen allemaal doe. Nammma donderdag 19 mei Volgens mij ben je dus wél biseksueel. En daar ben je behoorlijk mee bezig Cateautje donderdag 19 mei Je bent wel bisexueel en niet zo'n beetje ook. In die sexbioscopen is echt niet iedereen altijd gezond en het zou weleens kunnen gebeuren dat je je vrouw besmet met een SOA of erger.

Is dit de manier waarop jij wilt dat zij er achter komt wat je buiten je huwelijk allemaal uitvreet? Ik zou het een dealbreker een een gigantische afknapper vinden, maar je moet het natuurlijk allemaal helemaal zelf weten. Wees vriendelijk voor de mensen die je ontmoet op je weg naar boven, je zou ze op je weg naar beneden ook nog weleens tegen kunnen komen.

Denk je aan soa's? Hij doet zijn naam eer aan.. Wat weet je vrouw al wel?? Poeszie donderdag 19 mei Je doet het niet veilig dus nu, als ze in je mond klaarkomen. Je hebt wel een verantwoordelijkheid ten opzichte van je vrouw en kinderen Door het een verslaving te noemen, heb je voor jezelf een excuus gecreëerd om er niet mee te hoeven stoppen. Ik vind het op zich geen probleem, als je maar eerlijk bent tegenover je vrouw, zij hier geen problemen mee heeft en je het veilig doet.

Als een man in de mond kan klaar komen, zit er geen rubber om. Onveilig dus, en daarna weer lekker sex hebben met zijn vrouw.

Is toch te erg, als je dat doet doe het dan op zijn minst veilig. Ik vraag me af waarom je het zo "grafisch" moet beschrijven, wat is de noodzaak voor ons om te weten dat je graag een klets tegen je noten krijgt? Je kan je vrouw besmetten dat vind ik een kwalijke zaak. Verder je bent gewoon bi. Kennelijk heb je er behoefte aan, maar op deze manier? Never look down on anybody, unless you're helping them Up.

Heb jij enig idee aan welke ziektes jij je vrouw en je kinderen blootstelt? Flowerfield donderdag 19 mei Wat de rest ook al zegt dus. Denk maar eens eerst aan de veiligheid van je vrouw en kinderen. En laat je testen! Ik zit er ineens aan te denken hoe ik zou reageren, als ik er achter zou komen dat mijn man dat allemaal doet. Het risico is aanzienlijk te verkleinen door een condoom te gebruiken. Het risico op hepatitis B tijdens seksueel contact is groter tijdens de menstruatie.

Bij onbeschermde orale seks pijpen en beffen is er maar een klein risico op hepatitis B-overdracht. Hoewel het hepatitis B-virus ook in speeksel voorkomt, raakt iemand niet door tongzoenen besmet. Zijn we aan het trollen? Machutookunbietjemeerzijn donderdag 19 mei Kan iemand zich Fons nog herinneren? Die deed het ook zo, vrouw wist van niets, meneer hing rond in een parkje waar meer dan de helft van de mannen besmet was met HIV. Fons was ook besmet, of hij zijn vrouw toen besmet heeft, weet ik niet.

Of ze uberhaupt wist dat Fons besmet was,vraag ik me ook af. Ik weet alleen dat ik vreselijk veel medelijden met deze vrouw en ook met Fons had, dat hij zo 'moest' leven van zichzelf. Ooit komt het uit en moet je met de gevolgen leven.

Jij kiest hiervoor om risico te lopen op besmetting, je vrouw niet. En je kinderen al helemaal niet. Wil jij een tweede Fons worden? Je reactie zegt meer over jou dan over mij Nouschi donderdag 19 mei Ouwe tang, verveel je je soms? Zoek eens een andere hobby dan mensen op dit forum af te zeiken, graftak!

Als mijn man dit zou doen Zou kalm zijn spullen op de stoep zetten en de deur voor altijd achter me dichttrekken. Oja en gelijk naar het ziekenhuis gaan voor een uitgebreid bloedonderzoek. Mocht ik wat hebben opgelopen, tja dan sneef ik hem!!

Ik zou hem een klap voor z'n noten verkopen EvyBlissy donderdag 19 meiSex in den bosch oma met vibrator


Man met kale zak spuit geil mondje vol zaad. Jonge meid verwend man met sex. Twee oudere vriendinnen verwennen geile man. Mature hoer pijpt man in rolstoel. Oudere man spuit zijn zaad in jonge kut. Gekleed als hoer pijpt ze haar man. Ebony neukt blanke man. Zij filmt hoe ze haar man pijpt. Jonge man word geneukt door meiden met voorbind dildo. Haar bisex vriendin smokkelt een man in hun kamer.

Trio neuken met bisex man en strapon sex. Bisex vrouw met geamputeerd been mastubeerd beft pijpt en neukt. Bisex vrouw met geamputeerd been mastubeerd beft pijpt en neukt, ze mastubeer zichzelf beft haar vriendin en pijpt en word geneukt door een jonge man.

Dikke meid vingert zichzelf klaar. Die benen uit elkaar en langzaam laat ze haar vinger in haar kutje zakken, lekker vingeren op het bed. Deze dikke meid vingert zichzelf klaar. Een prive sex film waar hij al lang van droomt. Hij betrapt zijn vrouw die zichzelf vingert, nu ze zo geil is maakt hij misbruik van de situatie en maakt een prive sex film, hij keel neukt haar terwijl zij een vibrator in haar anus heeft. En neukt de slet dan anal voor dat hij zijn vuist in de grote natte kut steekt, waarna ze zichzelf vuist neukt en hij zijn zaad in haar mond en gezicht spuit.

Zusje word stiekem gefilmd terwijl ze met zichzelf speelt in het bad. Het zal je broertje maar zijn. Maar het stiekem filmen wanneer ze masturbeert in het bad en op het internet zetten, dat vinden wij dan wel weer lekker om te zien. Een mooi meisje dat met zichzelf speelt is hot! Potige slet neukt zichzelf met dubbele dildo. Deze potige slet neukt zichzelf met een dubbele dildo. De ene helft diep in haar kut, de andere helft diep in haar aars. En dan nog een stevige vibrator op haar klit.

Een potige slet masturbeert met heftig geschut. Roodharige dikke snol neukt zichzelf op de grond met een dildo. Dikke redhead snol met grote tieten heeft een dildo op de vloer neer gezet.

Ze zakt door haar knieën en begint zichzelf te neuken met de grote dildo. Om het af te maken gaat ze op de grond liggen met haar benen wijd, zodat ze lekker klaarkomt.

Hete Latina laat haar vriendje meekijken als ze zichzelf neukt. Hete Latina slet heeft zichzelf lekker ingesmeerd met olie. Haar vriendje zit op Skype en ze wil een geil showtje doen voor hem. Dus showt ze eerst haar lekkere billen en vingert haar kutje en kontgaatje. Ze pakt er een dildo bij en neukt zichzelf in die twee gaatjes. Jong indiaas koppel filmt zichzelf tijdens het vrijen.

Over de hele wereld filmen tieners zichzelf tijdens de sex. Dit is een richtlijn en niet meteen noodzaak. Het belangrijkste is en blijft dat jij je er goed bij voelt en dat jullie allebei genieten. Hoe je pijpt, is volledig aan jou. Toch is er één belangrijk detail waar je heel goed mee moet opletten: Bijt niet en probeer je lippen wat over je tanden te leggen, zodat je hem geen pijn doet. Ben je echt bang om iets fout te doen ook al kan dat niet en wil je op internet meer informatie vinden?

Ga dan geen inspiratie halen bij porno. Een realistische informatiebron is bijvoorbeeld de link die we hierboven vermeldden. Het belangrijkste is dat je je amuseert. Seks draait om jullie behoeftes en liefde voor elkaar, niet alleen om zijn plezier! Orale seks is iets héél intiems en hij moet dan ook, zoals altijd, respect voor je hebben.

Doet hij dingen waarbij je je ongemakkelijk of slecht voelt? Zeg hem dat dan of ga weg. Als je vriendje je niet goed behandelt, is dat dan wel de persoon waarmee jij de liefde wil bedrijven? Het is een goed idee om water naast je te zetten, want achteraf zal je sowieso wel nood hebben aan wat verfrissing!

Je zou het niet verwachten, maar orale seks vergt echt veel energie en moeite. Hou dus rekening met bepaalde gevolgen achteraf, zoals kaakpijn! Dit kan vooral voorkomen als hij wat groter is of als hij wat tijd nodig heeft gehad om klaar te komen. Hoe dan ook, het is hard werken! Je mag gerust af en toe eens pauze nemen en dat moet hij begrijpen.

Liever geen meldingen ontvangen? Home Love 10 dingen die je moet weten vóór je hem orale seks geeft.

Geile blote billen slappe lul pijpen