Lekkere dikke penis geile omaverhalen

lekkere dikke penis geile omaverhalen

Vluggertje op de WC met fragiel sletje. Rossige knul diep in een grote sappige negerinnen ass. Rijpe dame nodigt kleine deugniet uit om even binnen te komen. Lekkere Duitse chick drukt een dikke lul in haar nauwe aarsje. Lege blaas maar wel een volle kut. Thomas voelt een klik met zijn nieuwe secretaresse. Nacho's Insane Fuck Competition. Abby word fijn in haar mooie Braziliaanse kontje geneukt. Chris poeiert z'n dikke lul in 2 exotische sletjes.

Dikke lul in haar Chineze kutje. Pottenkijker krijgt de uitnodiging van zijn leven! Ik zat net te masturberen met jou in gedachten. Hier heb je een dikke vette pik om aan te zuigen!

Klein getint kutje hard geneukt door een ouder man. Dikke snikkel bezorgt Veronica een spuitend orgasme. Knap krap kutje geneukt door een dikke lul.

Kissi Kapri is dol op zwaar en zwart geschut. Sexy bazin blij verrast met de dikke lul van haar nerdy werknemer. Mama onder de indruk van schoonzoons dikke pik. Oma doet alles om haar jongere lover te bevredigen. Dikke negerin geniet van een dikke donkere worst. Grote lul voor het hongerige pruimpje van Karmen. Ineens trok ze nu het gordijn voor zich weg om iets van een plankje te pakken en bij het zien van haar enorme naakte borst kon ik het niet meer houden en begon ik zonder ophouden mijn lul van in houd te ontdoen.

Geschrokken keek ze me aan en zag ze mijn dikke klodders zaad op haar af komen en met een welgemikte straal lande een deel van mijn kwak zelfs op haar tiet vlees.

Ik werd ineens wakker en vluchte al stotterend het kleine badkamertje uit. In razend tempo begon ik mezelf aan te kleden en de rest van mijn spullen mijn koffer weer in te smijten. Hoe had ik het ooit in mijn hoofd kunnen halen zoiets te doen. Achter me hoorde ik de douche uitgaan en net op het moment dat ik mijn been in een van mijn broekspijpen probeerde te krijgen hoorde ik mijn oma vragen wat ik van plan was te gaan doen.

Beschaamd draaide ik me met één been half in mijn broek en mijn overhemp verkeerd geknoopt naar haar toe en probeerde ik me te verontschuldigen. Ze keek me een beetje glazig aan en als antwoord op mijn stuntelige excuus hoorde ik haar zeggen, ach jongen dat geeft toch niet. Hoezo, mompelde ik, bent u dan niet boos. Ik zag haar diep zuchten en slikken naar adem. Ik, begon ze nu, ik vond, ze viel stil. Ik vond het een, ik vond het een mooi compliment.

Hoe bedoeld u, vond u het dan niet smerig mij zo te zien staan. Nee jongen, maar praat er alsjeblieft met niemand over. Ik keek haar nog steeds ongelovig aan en zag haar zwaar adem halen. Ik beloof u dat ik het tegen niemand zal zeggen, spraak ik haast dromerig alsof zij iets verkeerd had gedaan.

Ze slikte weer een brok weg en wat ik al helemaal niet meer had verwacht gebeurde voor mijn ogen, ze maakte haar badjas los en liet hem van haar afglijden. Nu zag ik mijn eigen oma volledig naakt voor me en tot mijn stomme verbazing zag ik duidelijk mijn zaad nog aan haar borst kleven. Ook zag ik nu pas goed dat ze haar poesje kort geknipt hield en dat ze iets van een buikje had. Gelijk voelde ik mijn lul weer groeien in mijn onderbroek en zo stonden we sprakeloos tegenover elkaar. Mag ik je wat vragen, begon ze nu met een bibbering in haar stem, vind je mijn lichaam niet oud en lelijk.

Ik slikte mijn schroom zoveel mogelijk weg en antwoordde haast zonder stem, u bent prachtig. Hoe stom het nu ook klonk ik had altijd zo een verstoord beeld gehad van bejaarde dat ik niet eens hoefde te liegen bij deze vraag.

Ze had het lichaam van iemand van hooguit vijftig en ze wond me enorm op. Ja ze was grijs en ja ze was oud van leeftijd en ja haar borsten waren niet helemaal vol meer, maar ik stond voor haar als een man met een enorme behoefte haar te gaan neuken, haar mijn eigen oma. Langzaam knopte ik mijn hemp nu weer los en ik zag haar kijken naar elke beweging. Mijn broek en mijn sokken alles trok ik weer uit en aangekomen bij mijn slip hoorde ik een verrukking uit haar mond komen die ik mijn leven zal heugen.

Met een klap voelde ik mijn lid tegen mijn buik aan slaan en zag ik mijn grootmoeder met open mond en groote ogen naar mijn pik kijken.

Ze zij niets maar kwam voorzichtig op me af ik keek naar haar en zij naar mijn glimmende eikel, paars blauw half uit zijn schulp. Ik voelde haar hand rond mijn lid knijpen en voor mijn ogen knielde ze nu naar de grond. Stevig begon ze me nu af te zuigen, mijn eigen grootmama. Ik hoorde haar warme mond soppend over mijn paal glijden en ik pakte als in een waas haar hoofd beet.

Even liet ze mijn pik nu uit haar mond glijden om mij te bekennen dat ze in jaren niet zo een lekker pik had mogen zuigen. Ik lijk wel gek, kreunde ze terwijl ze mijn pik werderom even door haar mond liet glijden, je bent mijn kleinzoon maar ik wil niets liever dan je aan je heerlijke pik zuigen.

Ja toe maar oma, wierp ik haar vol overtuiging toe, zo lekker ben ik in tijden niet gezogen, ga door. Weer likte ze mijn pik van onder tot boven en al snel werd ik weer diep door haar gepijpt. Ik snakte naar adem, opweg geholpen naar een mega orgasme. O stop alstubliefd ik ga zo komen. Ik zag haar ogen naar me op kijken en weer liet ze mijn pik even los uit haar heerlijke warme mond.

Ik durf het haast niet te vragen, hoorde ik haar nu zeggen, maar wil je me asljeblieft je geil laten proeven. Klaar komen in u mond, antwoordde ik haast verbaasd. Haar hand bleef ondertussen als een duivel langs mijn paal flitsten en ik wist dat ik het niet lang meer zou gaan houden.

Toe, bracht ze weer uit, spuit je zaad in mijn mond, ik wil je geil proeven. Ik pakte haar hoofd beet te einde niets meer te kunnen zeggen en bij het binnen glijden van haar zachte mond begon ik gelijk mijn zaad in haar te lozen. Ik zag nu hoe ze slikte en hier en daar iets uit haar mond liet glijden hoe geil ik hievan werd was echt ongeloofelijk. Zo mooi, zo lekker, ik genoot van het zien van dit prachtige mens.

Ze likte nu mijn hele pik schoon en ik trok haar snel van de grond omhoog. Ik keek haar in haar ogen en nu hoorde ik haar zeggen, het spijt me jongen dit had ik nooit mogen doen. Uit de grond van mijn hard, antwoordde ik oma ik wil u neuken.

Wat bracht ze als haast verstomd uit. Ik wil u neuken, ik wil u kut. Ik hijgde van opwinding en zag haar verbazing en en geilheid vermengd. Wil je dat echt? Wil je echt mijn kut in? Ja, antwoordde ik nog steeds met droge stem, als u dat ook wilt wil ik graag met mijn lul bij u naar binnen, ik wil u kut likken en u palen, neuken, naaien.

O jongen, kruende ze ik ben zo geil ik, ik, kom neuk oma. Ik waggelde nu met haar mee naar haar bed en zag haar haar benen voor me open slaan. IK zakte voorover en rook haar kut geur. O ja, kruende ze weer, toe dan jongen lik mijn spleet. Ik liet mijn tong naar haar glimmende poesje gaan en weldra proefde ik het sap van deze oude vrouw.

Als heerlijk verse mossel likte ik haar dikke uitstekkende lippen en zoog ik me vast op haar heerlijke kut. IK stopte een vinger naar binnen en voelde haar warmte. Ze hijgde hard en ik voelde haar warme hand mijn pik weer omsluiten. O kreunde ze, lekker, lekker je tong.

Ik zocht haar klitje en begon haar nu met twee vingers te nemen. Ze kreunde harder en ik begon langzaam mijn zuig tempo op haar klit te verhogen.

Aaaahhhhh, hoorde ik nu en aan de omklemming van mijn pik te voelen zou dit niet meer lang gaan duren. Snel liet ik dan ook even los om naar haar gezich te kijken. O jongen ga door ik kwam bijna.

Ik zag haar gerimpelde gezicht pijnlijk van genot naar me kijken en ik kuste haar vol op haar mond. Al die tijd vingerde ik haar oude, nog opvallend strakke kut en langzaam probeerde ik mijn tong bij haar in haar mond te krijgen.

..

Pzc sex gratis neuken limburg

Een beetje voorzichtig depte ik haar vele schaamhaar, wat ruwer jongen anders word dat niet droog daar lachte oma weer ondeugend. Ik hurkte en droogde haar benen,die wel weer heel slank waren ten opzichte van haar lichaam,haar grijze doos kwam nu bijna in mijn gezicht,oma drukte naar voren waardoor ik haar meut wel in mijn gezicht moest krijgen.

En toen gebeurde het,oma pakte mijn hoofd vast en drukte dit tegen haar schaamstreek aan, o jongen wat vind ik dit een fijn gevoel mompelde zij. Nou stond ik dus echt voor een keus,of nu weg lopen of hierop ingaan,maar ja de vrouw is 74 jaar waar ben ik mee bezig, en mijn lul begon ook nog stijf te worden voelde ik. Door de positie waarin ik nu zat en de druk die oma op mijn hoofd gaf kwam haar schaamhaar vol in mijn gezicht ,een frisse geur snoof ik op.

Ik liet mij gaan, gaf een paar zoentje op haar dikke schaamlippen tussen het vele schaamhaar door,je tong Jan je tong jongen hoorde ik haar weer. Mijn tong likte nu over haar schaamlippen en gleed een stukje in haar voor opening van haar kut,dat riep geen weerstand bij mij op zeg ik eerlijk en geil als ik zelf aan het worden was,likte ik nu geheel haar gleuf.

O wat lekker jongen lik mij daar maar,ik mis dit al jaren,dit blijf tussen ons Jan, toe maar moedigde oma mij aan. Ik vond het nu zlefs heel geil worden haar kut zo te likken,aan haar kut kon ik zeker niet merken dat dit al een oude vrouw was,vocht kwam er zelfs vrij uit haar kut,die wel wijder aan voelde op mijn tong als het kutje van mijn vrouw. Mijn lul stond keihard in mij broek,ik geilde gewoon op en met een vrouw van 74 jaar. O Jan ik vind dit zo lekker zei oma,ik wil met je naar bed,zij voegde daad bij het woord en pakte mijn hoofd vast die zij naar boven bracht, pakte mij bij de hand en liep regelrecht met mij haar slaapkamer in, haar bed was nog geeneens opgemaakt.

Oma ging op het bed liggen en vroeg mij: Kom jongen trek uit die kleren ik wil nu vrijen met je. Ik had mijn kleding snel uit en ging naast haar op het bed liggen, wat lekker Jan en fijn dat je dit met mij wil doen zei ze,gelijk voelde ik haar hand om mijn stijve lul komen,zo dat is nog eens een pik mompelde zij.

Ga maar lekker op je rug liggen jongen dan zal ik nu jou ook verwennen,ik lag nog niet plat of oma kroop met dat oude witte gerimpelde lijf met haar hoofd naar mijn lul,ik voelde haar warme mond om mijn lul komen die zij gelijk al een heel stuk in haar mond nam,ik lag helemaal verbaasd daar op haar bed. En geloof mij lezers,nog nooit heb ik een mond zo lekker om mijn lul gevoeld,oma had geen gebit in,dat lag waarschijnlijk nog in de badkamer,waardoor haar pijpen mij bijna waanzinnig maakte van geilheid,ik had dit zelf ook nooit voor mogelijk gehouden.

Hier hoef je dus geen jonge meid voor te zijn, dit deed oma heel goed en nog geil ook. Ik keek naar haar op,telkens weer zag ik mijn lul in haar mond in en uitgaan, oma zat half op haar knieen, haar grote tieten zwaaide heen en weer vlak voor mij. Ik greep naar haar tieten,zachte warme zware tieten met dikke spenen erop,ik wilde er graag op zuigen maar dat ging nu even niet want oma viel met volle kracht mijn lul aan, o Jan wat is dit fijn,je heb ook zo mooie lul en zo dik mompelde zij weer.

Dit kon ik niet lang meer volhouden,maar ik was nu toch ook heel nieuwsgierig geworden naar hoe haar kut zou aanvoelen om mijn lul.

Om dit te ontdekken moest ik het pijpen van oma toch onderbreken anders zou ik zeker in haar mond klaarkomen. Mag ik u neuken oma vroeg ik voorzichtig,oma liet gelijk mijn lul uit haar mond gaan,nee dat mag je niet jongen,dat moet je lachte ze.

Oma ging op haar rug naast mij liggen,spreidde wijd haar benen en nodigde mij uit mijn dikke lul in haar te steken,ik ging heel voorzichtig op haar lichaam liggen, kop op jongen zo teer ben ik nog niet hoor moedigde oma mij weer aan.

Ik drukte een paar keer mijn stijve lul tegen haar schaamlippen aan die zonder moeite open gingen waardoor mijn lul geheel haar kut in gleed,heerlijk warm en vochtig voelde haar kut aan, ook deze was wijder maar zeker niet onaangename als het kutje van mijn vrouw. Oma wilde er zeker werk van maken,sloeg haar benen om mijn billen en klemde deze krachtig aan, neem mijn poes jongen, neem mij.

Toch voorzichtig begon ik op en neer te neuken in haar warme kut, kom op spoorde zij weer zelf aan, harder wil ik het hebben,harder. Ja ik kon mij absoluut niet meer beheersen en begon haar zo hard ik kon te neuken, mijn lichaam kletste tegen haar aan,maar oma liet zich ook niet onbetuigd en neukte net zo hard met mij mee,lag te draaie met haar weelderige dikke kont onder mij,dat doe mij vrouw zo nog geeneens en die is 33 jaar jonger.

Oma greep naar haar dikke tieten en speelde er mee,kneep in haar tepels en spoorde mij tussendoor nog maar eens aan nog wat harder te neuken, ik beukte mij suf op en in haar kut,ik was zo geil geworden op deze oude vrouw en vond het geweldig zoals zij zelf nog kon neuken.

Dat spelen met haar tieten wond mij nog eens extra op,oma probeerde mij tijdens het neuken ook te zoenen maar dat wenden ik steeds af,daar kon ik mij niets bij voorstellen en bovendien zij had ook haar gebit niet in. Maar het neuken ging prima en oma was echt nog goed geil op haar leeftijd, o wat lekker dit is meer dan 10 jaar geleden voor mij jongen hijgde oma. Haar kut werd steeds soepeler en zeiknat, ik denk dat ik haar bijna een kwartier voluit aan het neuken ben geweest toen ik haar kut voelde gaan knijpen om mijn lul.

Zuig op mijn tepels Jan ik ga zo komen hijgde oma zwaar,ik beukte door en begon in die dikke tepels van haar te bijten, oma kwam klaar en niet zo zachtjes ook, een paar seconde na haar spoot ik mij helemaal in haar nog steeds geile 74 jarige doos leeg. O Jan wat is dit een fijn gevoel streelde oma mij door mijn haren,hier heb je mij een heel groot plezier mee gedaan,niemand zal dit ooit van mij te weten komen jongen daar hoef je nooit bang voor te zijn, daar ben ik je te dankbaar voor,nooit zal ik mijn mond hierover voorbij praten zei oma,tegen niemand.

Ik ging naast haar liggen,na ongeveer een kwartier zei ik dat ik mij nu toch moest gaan wassen om aan het behangen te beginnen, doe maar jongen, ik blijf hier nog even van na genieten en ga mij straks ook opfrissen. Mijn moeder ging verhuizen en ik moest alle spullen uit het huis opruimen. Onze voormalige buurvrouw had ik uitgenodigd om te zien of er nog spullen voor haar gading bij waren. Ze belde aan en haar machtige verschijning kwam door de deur naar binnen.

Ze was inmiddels eind 50 en had nog steeds die geweldige grote heupen en die flinke borstpartij. Ze droeg een rok met een strak truitje. Ik vroeg haar hoe het was met een opa in bed, ze waren immers opa en oma geworden. Het viel niet mee vertelde ze, ze kwam eigenlijk wel iets tekort maar zo vertelde ze daar had ze zo haar oplossing wel voor.

Ik vroeg haar wat ze dan zoal deed. Ze bloosde erbij maar vertelde dat ze zichzelf vingerde. Ik bood haar nog iets te drinken aan en zij ging naar het toilet. Opeens riep ze me en vroeg of er nog wc papier was, stom van mij niet aan gedacht dus ik pakte een rol en wilde het aan haar geven. Ik nam plaats op de rand van het bad en keek zo haar niet kleine grot in, ze vertelde dat ze geil geworden was van ons praatje en dat ze een beetje natte kut had gekregen, ze was klaar met plassen en wilde haar kut schoonvegen.

Zonder aarzelen vroeg ik of ik het laatste druppeltje er af mocht likken, ze deed haar benen uit elkaar en ik zag een machtige grot voor mijn ogen, ik zakte op mijn knieën en rook de urine lucht.

Eerst beroerde ik haar lippen, deze waren vochtig van het geil. Ik boog me voorover en begon als een lassie te likken, het duurde niet lang of ze kwam in extase klaar mij met een geile mond achterlatend. Ik likte mijn lippen af en stond op, ze zag mijn bobbel in mijn broek en maakte hem open. In een ruk trok zijn mijn broek en slip uit en mijn genotsstaaf stond recht vooruit, ze nam hem direct in haar mond en begonnen als een gekko te pijpen. Ik had het niet meer en voelde dat ik al snel moest komen.

Ik hield haar hoofd stevig vast en kwam klaar in haar mond, ze slikte alles door zonder aarzelen. Het moet een raar gezicht zijn geweest zij met haar truitje nog aan en haar slip op de enkels, ik met een half harde lul voor haar gezicht ook met mijn broek op de enkels. Ik kuste haar op de wang en vroeg of ze mee naar boven ging, in de slaapkamer aangekomen begonnen we elkaar hartstochtelijk te zoenen onderwijl elkaar geheel uitkledend.

Daar stond ze voor me geheel naakt met een geile kut en hele grote tieten, we gingen op bed liggen en streelden elkaar overal. Mijn lul was weer op sterkte en ik voelde aan haar grotje dat deze ook al weer aardig nat was een deel van haar geil smeerde ik langzaam in haar bilnaad zodat deze ook geheel en al nat werd. Ik vroeg haar of ze wel eens anaal genomen was, nee wat het antwoord ik zei dat het dan hoog tijd werd voor haar eerste ervaring ermee. Daar lag ze onder mij en ik pakte haar hand met mijn hand begon ik zachtjes over haar klit te wrijven.

Ook zij dat driftig mee waarbij ze steeds zwaarder ging ademen, nu restte mij nog een van haar grote borsten in mijn mond te nemen, hetgeen lukte.lekkere dikke penis geile omaverhalen

Vluggertje op de WC met fragiel sletje. Rossige knul diep in een grote sappige negerinnen ass. Rijpe dame nodigt kleine deugniet uit om even binnen te komen. Lekkere Duitse chick drukt een dikke lul in haar nauwe aarsje. Lege blaas maar wel een volle kut. Thomas voelt een klik met zijn nieuwe secretaresse. Nacho's Insane Fuck Competition.

Abby word fijn in haar mooie Braziliaanse kontje geneukt. Chris poeiert z'n dikke lul in 2 exotische sletjes. Dikke lul in haar Chineze kutje. Pottenkijker krijgt de uitnodiging van zijn leven! Ik zat net te masturberen met jou in gedachten.

Hier heb je een dikke vette pik om aan te zuigen! Klein getint kutje hard geneukt door een ouder man. Dikke snikkel bezorgt Veronica een spuitend orgasme. Knap krap kutje geneukt door een dikke lul. Kissi Kapri is dol op zwaar en zwart geschut. Sexy bazin blij verrast met de dikke lul van haar nerdy werknemer. Mama onder de indruk van schoonzoons dikke pik. Oma doet alles om haar jongere lover te bevredigen. Dikke negerin geniet van een dikke donkere worst.

Grote lul voor het hongerige pruimpje van Karmen. Ineens trok ze nu het gordijn voor zich weg om iets van een plankje te pakken en bij het zien van haar enorme naakte borst kon ik het niet meer houden en begon ik zonder ophouden mijn lul van in houd te ontdoen. Geschrokken keek ze me aan en zag ze mijn dikke klodders zaad op haar af komen en met een welgemikte straal lande een deel van mijn kwak zelfs op haar tiet vlees. Ik werd ineens wakker en vluchte al stotterend het kleine badkamertje uit.

In razend tempo begon ik mezelf aan te kleden en de rest van mijn spullen mijn koffer weer in te smijten. Hoe had ik het ooit in mijn hoofd kunnen halen zoiets te doen. Achter me hoorde ik de douche uitgaan en net op het moment dat ik mijn been in een van mijn broekspijpen probeerde te krijgen hoorde ik mijn oma vragen wat ik van plan was te gaan doen. Beschaamd draaide ik me met één been half in mijn broek en mijn overhemp verkeerd geknoopt naar haar toe en probeerde ik me te verontschuldigen.

Ze keek me een beetje glazig aan en als antwoord op mijn stuntelige excuus hoorde ik haar zeggen, ach jongen dat geeft toch niet. Hoezo, mompelde ik, bent u dan niet boos. Ik zag haar diep zuchten en slikken naar adem. Ik, begon ze nu, ik vond, ze viel stil. Ik vond het een, ik vond het een mooi compliment. Hoe bedoeld u, vond u het dan niet smerig mij zo te zien staan.

Nee jongen, maar praat er alsjeblieft met niemand over. Ik keek haar nog steeds ongelovig aan en zag haar zwaar adem halen. Ik beloof u dat ik het tegen niemand zal zeggen, spraak ik haast dromerig alsof zij iets verkeerd had gedaan.

Ze slikte weer een brok weg en wat ik al helemaal niet meer had verwacht gebeurde voor mijn ogen, ze maakte haar badjas los en liet hem van haar afglijden. Nu zag ik mijn eigen oma volledig naakt voor me en tot mijn stomme verbazing zag ik duidelijk mijn zaad nog aan haar borst kleven. Ook zag ik nu pas goed dat ze haar poesje kort geknipt hield en dat ze iets van een buikje had.

Gelijk voelde ik mijn lul weer groeien in mijn onderbroek en zo stonden we sprakeloos tegenover elkaar. Mag ik je wat vragen, begon ze nu met een bibbering in haar stem, vind je mijn lichaam niet oud en lelijk. Ik slikte mijn schroom zoveel mogelijk weg en antwoordde haast zonder stem, u bent prachtig. Hoe stom het nu ook klonk ik had altijd zo een verstoord beeld gehad van bejaarde dat ik niet eens hoefde te liegen bij deze vraag.

Ze had het lichaam van iemand van hooguit vijftig en ze wond me enorm op. Ja ze was grijs en ja ze was oud van leeftijd en ja haar borsten waren niet helemaal vol meer, maar ik stond voor haar als een man met een enorme behoefte haar te gaan neuken, haar mijn eigen oma. Langzaam knopte ik mijn hemp nu weer los en ik zag haar kijken naar elke beweging. Mijn broek en mijn sokken alles trok ik weer uit en aangekomen bij mijn slip hoorde ik een verrukking uit haar mond komen die ik mijn leven zal heugen.

Met een klap voelde ik mijn lid tegen mijn buik aan slaan en zag ik mijn grootmoeder met open mond en groote ogen naar mijn pik kijken. Ze zij niets maar kwam voorzichtig op me af ik keek naar haar en zij naar mijn glimmende eikel, paars blauw half uit zijn schulp. Ik voelde haar hand rond mijn lid knijpen en voor mijn ogen knielde ze nu naar de grond. Stevig begon ze me nu af te zuigen, mijn eigen grootmama. Ik hoorde haar warme mond soppend over mijn paal glijden en ik pakte als in een waas haar hoofd beet.

Even liet ze mijn pik nu uit haar mond glijden om mij te bekennen dat ze in jaren niet zo een lekker pik had mogen zuigen. Ik lijk wel gek, kreunde ze terwijl ze mijn pik werderom even door haar mond liet glijden, je bent mijn kleinzoon maar ik wil niets liever dan je aan je heerlijke pik zuigen. Ja toe maar oma, wierp ik haar vol overtuiging toe, zo lekker ben ik in tijden niet gezogen, ga door.

Weer likte ze mijn pik van onder tot boven en al snel werd ik weer diep door haar gepijpt. Ik snakte naar adem, opweg geholpen naar een mega orgasme. O stop alstubliefd ik ga zo komen. Ik zag haar ogen naar me op kijken en weer liet ze mijn pik even los uit haar heerlijke warme mond.

Ik durf het haast niet te vragen, hoorde ik haar nu zeggen, maar wil je me asljeblieft je geil laten proeven. Klaar komen in u mond, antwoordde ik haast verbaasd.

Haar hand bleef ondertussen als een duivel langs mijn paal flitsten en ik wist dat ik het niet lang meer zou gaan houden. Toe, bracht ze weer uit, spuit je zaad in mijn mond, ik wil je geil proeven. Ik pakte haar hoofd beet te einde niets meer te kunnen zeggen en bij het binnen glijden van haar zachte mond begon ik gelijk mijn zaad in haar te lozen. Ik zag nu hoe ze slikte en hier en daar iets uit haar mond liet glijden hoe geil ik hievan werd was echt ongeloofelijk.

Zo mooi, zo lekker, ik genoot van het zien van dit prachtige mens. Ze likte nu mijn hele pik schoon en ik trok haar snel van de grond omhoog. Ik keek haar in haar ogen en nu hoorde ik haar zeggen, het spijt me jongen dit had ik nooit mogen doen.

Uit de grond van mijn hard, antwoordde ik oma ik wil u neuken. Wat bracht ze als haast verstomd uit. Ik wil u neuken, ik wil u kut. Ik hijgde van opwinding en zag haar verbazing en en geilheid vermengd.

Wil je dat echt? Wil je echt mijn kut in? Ja, antwoordde ik nog steeds met droge stem, als u dat ook wilt wil ik graag met mijn lul bij u naar binnen, ik wil u kut likken en u palen, neuken, naaien.

O jongen, kruende ze ik ben zo geil ik, ik, kom neuk oma. Ik waggelde nu met haar mee naar haar bed en zag haar haar benen voor me open slaan. IK zakte voorover en rook haar kut geur. O ja, kruende ze weer, toe dan jongen lik mijn spleet. Ik liet mijn tong naar haar glimmende poesje gaan en weldra proefde ik het sap van deze oude vrouw. Als heerlijk verse mossel likte ik haar dikke uitstekkende lippen en zoog ik me vast op haar heerlijke kut.

IK stopte een vinger naar binnen en voelde haar warmte. Ze hijgde hard en ik voelde haar warme hand mijn pik weer omsluiten. O kreunde ze, lekker, lekker je tong. Ik zocht haar klitje en begon haar nu met twee vingers te nemen. Ze kreunde harder en ik begon langzaam mijn zuig tempo op haar klit te verhogen. Aaaahhhhh, hoorde ik nu en aan de omklemming van mijn pik te voelen zou dit niet meer lang gaan duren. Snel liet ik dan ook even los om naar haar gezich te kijken.

O jongen ga door ik kwam bijna. Ik zag haar gerimpelde gezicht pijnlijk van genot naar me kijken en ik kuste haar vol op haar mond. Al die tijd vingerde ik haar oude, nog opvallend strakke kut en langzaam probeerde ik mijn tong bij haar in haar mond te krijgen.

..


Nl sex erotische massage homo


lekkere dikke penis geile omaverhalen