Incest dikke pik in kut

incest dikke pik in kut

Vaders handen hadden haar nu losgelaten en ze liet de lul uit haar mond glijden. Met haar hand bleef ze hem aftrekken, terwijl ze omhoog kroop en in haar vaders oor fluisterde.

Die keek verbaasd naar het, voor hem, verkeerde gezicht wiens mond hij zijn lul in begraven had, toen naar zijn vrouw, wiens mond vol zat met de lul van hun zoon. Hij grijnsde en keek zijn kinderen aan. Hun vader lachte en liet zijn dochter hun gang gaan. Beide heren lagen te genieten van hun families zuigkunsten, toen vader zijn dochter aankeek. Voor haar vader het wist lag ze bovenop hem, haar kutje gespreid voor zijn lul, en fluisterde in zijn oor. Teder stootte hij in zijn dochter.

Beide stellen waren verbonden in verboden genot. Zoon nam even rust van zijn moeder plezieren met zijn tong. Met haar rug nog steeds naar hem toe liet ze haar zoons lul haar kutje binnendringen. En aan zijn zus haar gekreun te horen, vond die het ook best plezierig. Hij greep zijn moeder tieten en speelde met haar tepels. In tegenstelling tot zijn vader en zus, gingen hij en zijn moeder er wat ruiger aan toe. Hij stootte stevig in zijn moeder, die evengoed terug stootte.

Beide heren voelden dat ze het niet lang meer vol zouden houden, de dames evenmin. Hij maakte geen aanstalten om zijn onbeschermde pik uit zijn moeders kut te halen, en ook zij bleef tot haar hoogtepunt doorneuken. Zijn vader probeerde uit zijn dochter te gaan, maar die liet het niet toe. Vader kreunde luid van genot en stootte diep in zijn dochter, die de eerste stralen zaad in haar voelde en ook luid klaarkwam. Vader schokte na en spoot zijn ballen leeg, en beiden lagen na te genieten van hun hevige orgasmes.

Hij stootte nog teder een paar keer in haar kut. Moeder en zoon hadden van het spektakel genoten, maar waren er nu ook wel klaar voor. Hij pakte zijn moeder bij de heupen en stond op om haar op zijn hondjes te nemen. Hij boog zich voorover terwijl hij hard neukte en fluisterde in haar oor. Hij stootte zijn lul tot aan de ballen in zijn moeders kut en slaakte een kreet toen hij zijn zaad zijn lul voelde verlaten. Zijn moeder was slap van genot onder hem toen zijn ballen eindelijk leeg waren en hij bovenop haar viel.

Beide stellen lagen een tijdlang in het zand na te genieten alvorens moeder en zoon opstonden. Zijn slappe lul viel uit zijn moeders kut en hij ging wijdbeens in de zon staan en slaakte een zucht van genot. Moeder keek naar haar man, die voorzichtig opstond, zijn slapende dochter nog in zijn armen. Ook zijn half slappe lul viel uit een vers geneukte kut. Stil, maar elk met een lach op hun gezicht, liepen ze het pad langs naar hun auto. Geen van hen deed moeite om kleren aan te doen, en zo reden ze naakt naar huis.

Eenmaal op weg keek moeder haar man aan. Moeder keek om naar haar zoon, wiens dikke lul alweer stijf werd terwijl hij naar zijn kleine zus haar slapende, naakte, lichaam keek.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story. Edit comment  or Submit Comment. Comment posted successfully -  click here to view it  or  write another. Title of your comment: Your public comment about  Even Rust Onderweg: Please type in the security code You may also listen to a recording of the characters.

Your feedback to  GameChanger2: If you would like a response, enter your email address in this box: Feedback sent successfully - click here to write another. Log In or Meld Aan. Alle inhoud © Copyright Literotica is een handelsmerk. Geen deel mag worden gereproduceerd in, om het even welke vorm zonder expliciete geschreven toestemming. Upload and save     Cancel.

Even Rust Onderweg by GameChanger2 ©. Please Rate This Submission: Favorite Author Favorite Story akakage74 , molenaar1  favorited this story! Recent Comments by Anonymous. Vooraf bekijken This is a preview of how your comment will appear.

If it looks good, please click the  "Submit Comment"  below to post the comment. Post a public comment on this submission  click here to send private anonymous feedback to the author instead. Post comment as click to select: Send private anonymous feedback to the author click here to post a public comment instead.

Verhalen Gedichten Story Series. Tags Portal Chat Forum. Winkel voo Volwassene Movies Webcams. Change picture Your current user avatar, all sizes: You have a new user avatar waiting for moderation. Zijn vader, Thomas, voelde zich daarentegen in elkaar schrompelen. Ook hij was diep onder de indruk van de grote massieve vleesboom van zijn zoon maar dan op een andere manier. Hij voelde opeens de superieuriteit van zijn zoon, zijn jeugdigheid, zijn viriliteit.

Thomas voelde zich opeens oud, hij was zich plotseling bewust van zijn klein piemeltje, zijn falende erecties, zijn bierbuikje, zijn al wat kalende kop en zijn steeds vaker terugkomende rugpijntjes, zijn hoge bloeddruk. Toch bleef ook hij gebiologeerd kijken naar de grote paal van zijn zoon.

Ronald voelde alles naadloos aan, hij zag hoe zijn vader nietig werd maar zag ook de wellust in de ogen van zijn moeder. Zijn moeder, de bron van al zijn trekpartijen. Hij viel op oudere vrouwen, vrouwen in de leeftijd van zijn moeder, zo rond de veertig. Heel vaak had hij gemasturbeerd dat hij aan z'n moeder dacht, of de vriendinnen van zijn moeder, of, zoals deze zondag, aan de buurvrouw.

Meisjes van zijn eigen leeftijd vond hij maar niets. Hij had er wel al een paar gehad, ze thuis gebracht en een paar geneukt maar de passie ontbrak. Hij dacht vaak aan zijn moeder als hij zo'n meisje neukte. Ronald vond zijn moeder een mooie lieve vrouw met alles er op en eraan. Een mooi vol lichaam, grote borsten, een lekkere kont, stevige dijen en een knappe kop met halflang bruin haar. Hij wilde haar nu echt neuken, hij wilde haar hebben, bezitten!!! Gewoon en alledaags type die niet opviel.

Beetje mollig, ze werd al wat grijs, ze had een bril en ging naar de kerk. Zie had hem verleid toen haar eigen zoon op vakantie was en haar man avonddienst had. Met een smoesje had ze hem uitgenodigd en binnen een half uur had ze haar hand in zijn broek. Later bleek dat ze van haar zoon had gehoord dat die Ronald een grote penis had en ze was gek op grote penissen, vooral die van jonge knullen. Alida had Ronald van alles geleerd.

Ze neukten in allerlei standen, ze leerde hem haar kut met zijn tong te verwennen, waar haar geheime plekjes zaten en ze zoog hem vaak klaar. Ze had het zelfs voor elkaar gekregen dat de dikke paal van Ronald in haar anus paste. Ze jammerde het uit van pijn en vooral genot toen hij z'n dikke jongenszaad in haar kont spoot. Maar de verhouding duurde niet erg lang. Haar man kreeg een paar maanden later overplaatsing naar de andere kant van het land en Ronald bleef treurend achter maar hij had veel geleerd.

Het voorval op de overloop duurde maar een half minuutje maar in dat half minuutje gebeurden er beslissende dingen. Ronald marcheerde na de vertoning met zijn heen en weer zwengelende pik door naar zijn slaapkamer en liet zijn ouders in verwarring achter.

Van aftrekken kwam echter niets meer, zijn buurvrouw was uit zijn hoofd verdwenen want daar was zijn moeder voor in de plaats gekomen. Hij had haar ogen gezien, het verlangen droop eruit en Ronald begon serieus plannen te maken zijn eigen moeder in bed te krijgen, het zou het summum van genot zijn.

Ronald besloot vanaf dat moment zijn zaad voor haar op te sparen en kleedde zich aan. Zijn vader zag de bui echter al hangen, hij wist dat hij in bed vrijwel niets meer kon klaarmaken, hij voelde hoe moeder en zoon in dat half minuutje als het ware naar elkaar toe werden gezogen en hij kon er niets aan doen.

Op dat moment besloot hij zich nu al bij de feiten neer te leggen. Misschien laf, of juist verstandig, de tijd zou het leren. De volgende avond was het al zover. Sonja kon haar ogen maar niet van haar zoon afhouden en gluurde stiekum naar zijn kruis of zijn penis wel of niet stijf stond. Dat was inderdaad het geval want Ronald zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde.

Tijdens het avondeten kreeg Ronald het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan. Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Ronald er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was.

Na afloop hielp Ronald zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan. Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken. Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep. Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken. Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg. Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen.

Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was. Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen.

Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil. Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam.

Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen. Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant. Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Hij keek haar aan en aaide in een opwelling haar linkerslaap. Sonja koesterde zijn hand, ze wreef de gehele linkerkant van haar gezicht tegen zijn hand aan en keek haar zoon verlangend aan.

Ben je daarom gekomen? Zijn moeder slikte en knikte van ja. De spanning werd groot. Ronald stond op en opende zijn spijkerbroek. Hij was zich volledig bewust van zijn macht over haar en had op dat ogenblik maling aan andere dingen zoals moraliteit en zijn vader.

Hij liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen en stapte eruit. Sonja voelde een huiver toen ze die grote paal weer zag, en nu van zo dichtbij. Wat was hij groot en hard!!! Sonja stak haar hand uit en betaste voorzichtig de grote lul die af en toe tegen zijn gespierde buik aan kletste.

Ze zag dat de grote purperen eikel wat vochtig was en dat er wat druppels voorzaad uit het pisgaatje kwamen. Toe maar, neem hem maar in je mond. Ze deed haar mond ver open en nam zijn eikel voor de helft in haar mond. Ronald begon een beetje te steigeren van genot. Hij keek omlaag naar de zuigende mond van zijn moeder en wist dat hij in de hemel was beland.

Kreunend duwde hij zijn lul nog een stukje verder in haar mond zodat de eikel er nu helemaal inzat. Sonja zoog er aan en proefde de wat zoutachtige smaak van het voorzaad.

..

Sexie sex mooie meiden sex


incest dikke pik in kut

Vaders handen hadden haar nu losgelaten en ze liet de lul uit haar mond glijden. Met haar hand bleef ze hem aftrekken, terwijl ze omhoog kroop en in haar vaders oor fluisterde. Die keek verbaasd naar het, voor hem, verkeerde gezicht wiens mond hij zijn lul in begraven had, toen naar zijn vrouw, wiens mond vol zat met de lul van hun zoon.

Hij grijnsde en keek zijn kinderen aan. Hun vader lachte en liet zijn dochter hun gang gaan. Beide heren lagen te genieten van hun families zuigkunsten, toen vader zijn dochter aankeek. Voor haar vader het wist lag ze bovenop hem, haar kutje gespreid voor zijn lul, en fluisterde in zijn oor. Teder stootte hij in zijn dochter. Beide stellen waren verbonden in verboden genot.

Zoon nam even rust van zijn moeder plezieren met zijn tong. Met haar rug nog steeds naar hem toe liet ze haar zoons lul haar kutje binnendringen. En aan zijn zus haar gekreun te horen, vond die het ook best plezierig.

Hij greep zijn moeder tieten en speelde met haar tepels. In tegenstelling tot zijn vader en zus, gingen hij en zijn moeder er wat ruiger aan toe. Hij stootte stevig in zijn moeder, die evengoed terug stootte. Beide heren voelden dat ze het niet lang meer vol zouden houden, de dames evenmin. Hij maakte geen aanstalten om zijn onbeschermde pik uit zijn moeders kut te halen, en ook zij bleef tot haar hoogtepunt doorneuken.

Zijn vader probeerde uit zijn dochter te gaan, maar die liet het niet toe. Vader kreunde luid van genot en stootte diep in zijn dochter, die de eerste stralen zaad in haar voelde en ook luid klaarkwam.

Vader schokte na en spoot zijn ballen leeg, en beiden lagen na te genieten van hun hevige orgasmes. Hij stootte nog teder een paar keer in haar kut.

Moeder en zoon hadden van het spektakel genoten, maar waren er nu ook wel klaar voor. Hij pakte zijn moeder bij de heupen en stond op om haar op zijn hondjes te nemen. Hij boog zich voorover terwijl hij hard neukte en fluisterde in haar oor. Hij stootte zijn lul tot aan de ballen in zijn moeders kut en slaakte een kreet toen hij zijn zaad zijn lul voelde verlaten. Zijn moeder was slap van genot onder hem toen zijn ballen eindelijk leeg waren en hij bovenop haar viel.

Beide stellen lagen een tijdlang in het zand na te genieten alvorens moeder en zoon opstonden. Zijn slappe lul viel uit zijn moeders kut en hij ging wijdbeens in de zon staan en slaakte een zucht van genot. Moeder keek naar haar man, die voorzichtig opstond, zijn slapende dochter nog in zijn armen. Ook zijn half slappe lul viel uit een vers geneukte kut.

Stil, maar elk met een lach op hun gezicht, liepen ze het pad langs naar hun auto. Geen van hen deed moeite om kleren aan te doen, en zo reden ze naakt naar huis. Eenmaal op weg keek moeder haar man aan. Moeder keek om naar haar zoon, wiens dikke lul alweer stijf werd terwijl hij naar zijn kleine zus haar slapende, naakte, lichaam keek.

There are no recent comments  - Click here to add a comment to this story. Edit comment  or Submit Comment. Comment posted successfully -  click here to view it  or  write another.

Title of your comment: Your public comment about  Even Rust Onderweg: Please type in the security code You may also listen to a recording of the characters. Your feedback to  GameChanger2: If you would like a response, enter your email address in this box: Feedback sent successfully - click here to write another. Log In or Meld Aan. Alle inhoud © Copyright Literotica is een handelsmerk. Geen deel mag worden gereproduceerd in, om het even welke vorm zonder expliciete geschreven toestemming.

Upload and save     Cancel. Even Rust Onderweg by GameChanger2 ©. Please Rate This Submission: Favorite Author Favorite Story akakage74 , molenaar1  favorited this story! Recent Comments by Anonymous. Vooraf bekijken This is a preview of how your comment will appear. If it looks good, please click the  "Submit Comment"  below to post the comment. Post a public comment on this submission  click here to send private anonymous feedback to the author instead.

Post comment as click to select: Send private anonymous feedback to the author click here to post a public comment instead. Verhalen Gedichten Story Series. Tags Portal Chat Forum. Winkel voo Volwassene Movies Webcams. Change picture Your current user avatar, all sizes: You have a new user avatar waiting for moderation. Zijn vader, Thomas, voelde zich daarentegen in elkaar schrompelen.

Ook hij was diep onder de indruk van de grote massieve vleesboom van zijn zoon maar dan op een andere manier. Hij voelde opeens de superieuriteit van zijn zoon, zijn jeugdigheid, zijn viriliteit. Thomas voelde zich opeens oud, hij was zich plotseling bewust van zijn klein piemeltje, zijn falende erecties, zijn bierbuikje, zijn al wat kalende kop en zijn steeds vaker terugkomende rugpijntjes, zijn hoge bloeddruk. Toch bleef ook hij gebiologeerd kijken naar de grote paal van zijn zoon.

Ronald voelde alles naadloos aan, hij zag hoe zijn vader nietig werd maar zag ook de wellust in de ogen van zijn moeder. Zijn moeder, de bron van al zijn trekpartijen. Hij viel op oudere vrouwen, vrouwen in de leeftijd van zijn moeder, zo rond de veertig. Heel vaak had hij gemasturbeerd dat hij aan z'n moeder dacht, of de vriendinnen van zijn moeder, of, zoals deze zondag, aan de buurvrouw.

Meisjes van zijn eigen leeftijd vond hij maar niets. Hij had er wel al een paar gehad, ze thuis gebracht en een paar geneukt maar de passie ontbrak. Hij dacht vaak aan zijn moeder als hij zo'n meisje neukte. Ronald vond zijn moeder een mooie lieve vrouw met alles er op en eraan. Een mooi vol lichaam, grote borsten, een lekkere kont, stevige dijen en een knappe kop met halflang bruin haar.

Hij wilde haar nu echt neuken, hij wilde haar hebben, bezitten!!! Gewoon en alledaags type die niet opviel. Beetje mollig, ze werd al wat grijs, ze had een bril en ging naar de kerk.

Zie had hem verleid toen haar eigen zoon op vakantie was en haar man avonddienst had. Met een smoesje had ze hem uitgenodigd en binnen een half uur had ze haar hand in zijn broek. Later bleek dat ze van haar zoon had gehoord dat die Ronald een grote penis had en ze was gek op grote penissen, vooral die van jonge knullen. Alida had Ronald van alles geleerd. Ze neukten in allerlei standen, ze leerde hem haar kut met zijn tong te verwennen, waar haar geheime plekjes zaten en ze zoog hem vaak klaar.

Ze had het zelfs voor elkaar gekregen dat de dikke paal van Ronald in haar anus paste. Ze jammerde het uit van pijn en vooral genot toen hij z'n dikke jongenszaad in haar kont spoot. Maar de verhouding duurde niet erg lang. Haar man kreeg een paar maanden later overplaatsing naar de andere kant van het land en Ronald bleef treurend achter maar hij had veel geleerd.

Het voorval op de overloop duurde maar een half minuutje maar in dat half minuutje gebeurden er beslissende dingen. Ronald marcheerde na de vertoning met zijn heen en weer zwengelende pik door naar zijn slaapkamer en liet zijn ouders in verwarring achter. Van aftrekken kwam echter niets meer, zijn buurvrouw was uit zijn hoofd verdwenen want daar was zijn moeder voor in de plaats gekomen.

Hij had haar ogen gezien, het verlangen droop eruit en Ronald begon serieus plannen te maken zijn eigen moeder in bed te krijgen, het zou het summum van genot zijn. Ronald besloot vanaf dat moment zijn zaad voor haar op te sparen en kleedde zich aan. Zijn vader zag de bui echter al hangen, hij wist dat hij in bed vrijwel niets meer kon klaarmaken, hij voelde hoe moeder en zoon in dat half minuutje als het ware naar elkaar toe werden gezogen en hij kon er niets aan doen.

Op dat moment besloot hij zich nu al bij de feiten neer te leggen. Misschien laf, of juist verstandig, de tijd zou het leren. De volgende avond was het al zover. Sonja kon haar ogen maar niet van haar zoon afhouden en gluurde stiekum naar zijn kruis of zijn penis wel of niet stijf stond.

Dat was inderdaad het geval want Ronald zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde. Tijdens het avondeten kreeg Ronald het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan.

Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Ronald er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was. Na afloop hielp Ronald zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan. Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken.

Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep. Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken. Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg. Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen. Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was.

Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen. Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil. Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Ronald was een beetje verrast toen hij z'n moeder op zijn slaapkamerdeur hoorde kloppen en daarna met een kopje dampende koffie binnenkwam.

Dat had ze nog nooit gedaan. Toen hij haar even goed aankeek zag hij waarom ze naar boven was gekomen. Ze keek wat verlegen maar ze was door haar wil overmant. Hij zat aan zijn bureau en zijn moeder ging op de rand van het bed zitten, dicht bij hem. Hij keek haar aan en aaide in een opwelling haar linkerslaap. Sonja koesterde zijn hand, ze wreef de gehele linkerkant van haar gezicht tegen zijn hand aan en keek haar zoon verlangend aan. Ben je daarom gekomen? Zijn moeder slikte en knikte van ja.

De spanning werd groot. Ronald stond op en opende zijn spijkerbroek. Hij was zich volledig bewust van zijn macht over haar en had op dat ogenblik maling aan andere dingen zoals moraliteit en zijn vader. Hij liet zijn broek en onderbroek op zijn enkels vallen en stapte eruit. Sonja voelde een huiver toen ze die grote paal weer zag, en nu van zo dichtbij. Wat was hij groot en hard!!! Sonja stak haar hand uit en betaste voorzichtig de grote lul die af en toe tegen zijn gespierde buik aan kletste.

Ze zag dat de grote purperen eikel wat vochtig was en dat er wat druppels voorzaad uit het pisgaatje kwamen. Toe maar, neem hem maar in je mond. Ze deed haar mond ver open en nam zijn eikel voor de helft in haar mond. Ronald begon een beetje te steigeren van genot.

Hij keek omlaag naar de zuigende mond van zijn moeder en wist dat hij in de hemel was beland. Kreunend duwde hij zijn lul nog een stukje verder in haar mond zodat de eikel er nu helemaal inzat. Sonja zoog er aan en proefde de wat zoutachtige smaak van het voorzaad.

..


Hij had een ontzettende stijve pik omdat hij tijdens het douchen over zijn 35 jarige buurvrouw had gefantaseerd. Ronald had een grote pik, hij had er wel eens een duimstok bijgehouden en kwam tot 22 centimeter lang en 5 centimeter dik. Hij wist dat het groot was, dat had hij wel gezien tijdens de gezamelijke douches na afloop van een voetbalwedstrijd. Ook als hij slap hing had hij verreweg de grootste van allemaal en ondanks de grappen daarover van zijn teamgenoten hoorde hij vaak enige afgunst in hun stemmen.

Nee, Ronald was trots op zijn grote pik. Toen hij zich had afgedroogd en zijn gedachten nog steeds bij zijn lekkere buurvrouw waren, een brok van een wijf met blond haar en goddelijke benen en billen, en zijn pik ook dus nog steeds stijf was, besloot hij het op zijn slaapkamer verder af te maken. Daar zou zijn fantasie verder gaan en zou hij zich kreunend aftrekken met de zuigende mond van zijn buurvrouw op zijn netvlies.

Dat vond hij het geilst, zich laten pijpen. Een vrouwenmond vullen met zijn zaad, en dan het liefst van zijn buurvrouw. Hij dacht al aan hoor volle lippen toen hij de deur van de douche opende. Ronald vond het niet nodig iets aan te trekken, het was maar twee meter van de douche naar zijn slaapkamer en volgens hem sliepen zijn ouders nog. Maar die zondagochtend niet. Op het moment dat Ronald de douche verliet was de slaapkamerdeur van zijn ouders ook net geopend en stonden zijn ouders, in nachtkleding, in de deuropening.

Ze keken onthutst naar hun naakte zoon en toen naar zijn grote lul die nog steeds fier overeind stond in afwachting op wat komen zou. Ronald wist zich even met zich even geen raad met zijn houding en bleef staan terwijl zijn ouders vol ongeloof naar zijn erecte penis staarden.

Het was Ronald die het eerst reageerde, hij had iets van 'wat kan mij het schelen' Hij draaide zich een kwart om zodat hij zijn ouders recht aankeek.

Met zijn onderbuik maakte hij wat roterende bewegingen zodat zijn knuppel goed heen en weer zwaaide. Ronald was enigst kind in het gezinnetje en kon altijd al tamelijk ver gaan met zijn geintjes en grapjes. Zijn ouders vonden vaak alles wel goed, ook al omdat Ronald vaak het meest adrem was en veel van humor hield. Ze waren dol op hun zoon die goed kon leren, goed kon voetballen en er ook nog eens goed uitzag.

Moeder Sonja was vooral dol op zijn lichaam, ze volgde zijn lichamelijk ontwikkeling met ontzag en was best trots dat andere vrouwen hem op zijn achttiende, een stuk vonden. Ze wilde niet toegeven aan het feit dat ze heimelijk wat verliefd op haar zoon was maar nu ze hem opeens naakt zag was ze diep onder de indruk.

Ze dacht opeens niet meer aan haar dorre sexleven, ze zag Ronald opeens als een man en niet als haar zoon, ook al omdat ze meteen zag dat de pik van haar zoon vele malen groter was dan die van haar man; dat scheelde ruim 10 centimeter, een groot verschil. Zijn vader, Thomas, voelde zich daarentegen in elkaar schrompelen. Ook hij was diep onder de indruk van de grote massieve vleesboom van zijn zoon maar dan op een andere manier.

Hij voelde opeens de superieuriteit van zijn zoon, zijn jeugdigheid, zijn viriliteit. Thomas voelde zich opeens oud, hij was zich plotseling bewust van zijn klein piemeltje, zijn falende erecties, zijn bierbuikje, zijn al wat kalende kop en zijn steeds vaker terugkomende rugpijntjes, zijn hoge bloeddruk.

Toch bleef ook hij gebiologeerd kijken naar de grote paal van zijn zoon. Ronald voelde alles naadloos aan, hij zag hoe zijn vader nietig werd maar zag ook de wellust in de ogen van zijn moeder. Zijn moeder, de bron van al zijn trekpartijen. Hij viel op oudere vrouwen, vrouwen in de leeftijd van zijn moeder, zo rond de veertig. Heel vaak had hij gemasturbeerd dat hij aan z'n moeder dacht, of de vriendinnen van zijn moeder, of, zoals deze zondag, aan de buurvrouw.

Meisjes van zijn eigen leeftijd vond hij maar niets. Hij had er wel al een paar gehad, ze thuis gebracht en een paar geneukt maar de passie ontbrak. Hij dacht vaak aan zijn moeder als hij zo'n meisje neukte. Ronald vond zijn moeder een mooie lieve vrouw met alles er op en eraan. Een mooi vol lichaam, grote borsten, een lekkere kont, stevige dijen en een knappe kop met halflang bruin haar. Hij wilde haar nu echt neuken, hij wilde haar hebben, bezitten!!! Gewoon en alledaags type die niet opviel.

Beetje mollig, ze werd al wat grijs, ze had een bril en ging naar de kerk. Zie had hem verleid toen haar eigen zoon op vakantie was en haar man avonddienst had. Met een smoesje had ze hem uitgenodigd en binnen een half uur had ze haar hand in zijn broek.

Later bleek dat ze van haar zoon had gehoord dat die Ronald een grote penis had en ze was gek op grote penissen, vooral die van jonge knullen. Alida had Ronald van alles geleerd. Ze neukten in allerlei standen, ze leerde hem haar kut met zijn tong te verwennen, waar haar geheime plekjes zaten en ze zoog hem vaak klaar. Ze had het zelfs voor elkaar gekregen dat de dikke paal van Ronald in haar anus paste. Ze jammerde het uit van pijn en vooral genot toen hij z'n dikke jongenszaad in haar kont spoot.

Maar de verhouding duurde niet erg lang. Haar man kreeg een paar maanden later overplaatsing naar de andere kant van het land en Ronald bleef treurend achter maar hij had veel geleerd.

Het voorval op de overloop duurde maar een half minuutje maar in dat half minuutje gebeurden er beslissende dingen. Ronald marcheerde na de vertoning met zijn heen en weer zwengelende pik door naar zijn slaapkamer en liet zijn ouders in verwarring achter.

Van aftrekken kwam echter niets meer, zijn buurvrouw was uit zijn hoofd verdwenen want daar was zijn moeder voor in de plaats gekomen. Hij had haar ogen gezien, het verlangen droop eruit en Ronald begon serieus plannen te maken zijn eigen moeder in bed te krijgen, het zou het summum van genot zijn. Ronald besloot vanaf dat moment zijn zaad voor haar op te sparen en kleedde zich aan. Zijn vader zag de bui echter al hangen, hij wist dat hij in bed vrijwel niets meer kon klaarmaken, hij voelde hoe moeder en zoon in dat half minuutje als het ware naar elkaar toe werden gezogen en hij kon er niets aan doen.

Op dat moment besloot hij zich nu al bij de feiten neer te leggen. Misschien laf, of juist verstandig, de tijd zou het leren. De volgende avond was het al zover. Sonja kon haar ogen maar niet van haar zoon afhouden en gluurde stiekum naar zijn kruis of zijn penis wel of niet stijf stond.

Dat was inderdaad het geval want Ronald zag haar blikken heus wel en werd daardoor steeds maar geiler, het was een wisselwerking die tot meer en meer opwinding leidde.

Tijdens het avondeten kreeg Ronald het grootste stuk vlees en Thomas keek alles met lede ogen aan. Hij lachte flauw mee toen zijn vrouw zei dat Ronald er nog van moest groeien en zijn zoon antwoordde dat hij al groot genoeg was. Na afloop hielp Ronald zijn moeder met de afwas, iets wat hij nog nooit had gedaan.

Thomas zuchtte gelaten toen hij de twee in de keuken hoorde lachen en besloot toch even om de hoek te kijken. Op het moment dat hij de keuken wilde binnenstappen zag hij dat zijn zoon net even in de billen van zijn vrouw kneep.

Sonja reageerde met een opgewonden gilletje; dat was voor Thomas al genoeg zich geruisloos terug te trekken. Wat hem wel verwonderde was dat hijzelf een stijve kreeg. Na de afwas ging Ronald naar zijn eigen kamer om wat huiswerk te doen, hij zat in het laatste jaar van zijn school en wilde zijn examens graag goed afleggen.

Zijn vader en moeder bleven in de kamer tot het koffietijd was. Normaal kwam Ronald dan naar beneden om samen met zijn ouders koffie te drinken maar nu had Sonja andere plannen. Haar kut was kletsnat geworden, haar schaamlippen jeukten, ze was gewoon geil, supergeil.

Ze vermeed haar man aan te kijken toen ze zei dat ze de koffie van Ronald op zijn kamer zou brengen omdat hij waarschijnlijk druk met zijn huiswerk bezig was. Zonder zijn antwoord af te wachtten ging ze met de koffie naar boven. Mijn zus begon me weer te plagen en zij weer van lik em dikke reet en ik zo van lukt me niet om je hele reet te likken omdat die te groot was en zij toen spontaan haar broek omlaag trok en ik haardikke reet voor me zag.

Ik kon nauwelijks praten van de spanning,spontaan begon ik me lul te voelen en zij dat zag zei merkteopze die nu wil heel graag wou zien sinds zij dat heel lang niet gezien had en zij vroeger al vond dat ie heel erg groot was.

Ik trok me lul uit me broek en hield die vast zittend opde bank en aan begon te trekken toen maakte zij een opmering dat ze altijd al doorhad dat ik haar begluurde en dat zij dat lekker vond en dat er geen ontkomen aan was wat die nacht zou gebeuren.

Zij merkte dat mijn lul nog steeds in volle glorie was en ik voorstelde om naar haar slaap kamer te gaan toen wij daar aankamen vroeg ze mij of ik een kapotje bij me had. Want ze natuurlijk anders zwanger van me kon raken. Sinds ik die niet bij me had en ik zo gefacineerd was van de groote van haar reet ik haar vroeg of ik haar in haar reet mocht neuken en zij daar nogal van schrok en nooit een lul in die kontgat van haar heeft gehad.

Nou heeft zij ook weleens gefantaseerd ervan maar haar ex man dat niet wou omdat hij dat vies vond. Ik gebood me zus op haar rug te liggen en smeerde wat babyolie op me lul en trok haar reet haar volle 43 string maat reet opzij en zag haar sterretje waarna ik die likte ik stak toen voorzichtig mijn lul tegen haar sterretje aan waarna zij licht begon te kreunen ik stak toen mijn dikke lul in de reetgat van me zus en haar begon te neuken zij begon hard te kreunen en ik haar toen gebood wat stiller te zijn omdat ze namenlijk twee kinderen had.

Zij kon gewoonweg niet geloven dat ik haar aan het neuken was en wel in haar reet en terwijl ik haar aan het neuken was woorden zei als damn je neukt jezus inje reet oo god dit is zo verkeerd wat mij zo opwond ik haar steeds harder begon te neuken en keihard tegen haar kutje met em ballen stootte. Na vol 20 minuten in haar reet te hebben geneukt begon bij mij het gevoel te komen dat ik klaar zou komen en zij mij vertelde dat ik mijn geil in haar reet mocht spuiten wat ik ook deed ik slaap nu elke dag bij mijn zus in bed.

WIj zijn ook geliefden van elkaar elke ochten neuken we voor we naar werk gaan en elke nacht kleed ze zich hoerig voor mij.. Stuur ons je verhaal op, klik hier!!!!!!
Eskort nl gratis neuken in belgie