Betaling in natura sex siliconen sexpop

betaling in natura sex siliconen sexpop

Maar naast een vaginale tunnel is er ook een anale en orale tunnel aanwezig zodat ze je op 3 manieren kan plezieren! Haar vaginale en anale tunnel zijn 16 cm tot 20 cm lang, afhankelijk van het model. Onze poppen worden in principe geleverd zoals ze op de afbeeldingen worden weergegeven exclusief kleding.

U kunt echter kiezen voor een flink aantal maatwerk opties. Deze maatwerkopties kosten u niets extra. Hieronder beschrijven we de diverse maatwerk opties waar u uit kunt kiezen.

Bij onze poppen kun je voor een uitneembare vagina kiezen of een vaste versie. Je ziet hier geen verschil in maar het grote voordeel van een uitneembare vagina is dat je deze eenvoudiger kunt schoonmaken.

Dit is met name handig als je jouw Realdoll veelvuldig gebruikt. Een uitneembare vagina blijft goed zitten en voelt verder hetzelfde aan als een vaste vagina. Het nadeel van een uitneembare vagina is dat hij op de lange termijn moet worden vervangen en dat deze met name bij kleinere poppen moeilijker is in te brengen.

Zowel de mond opening als de anus opening zijn vast en dus niet uitneembaar. Wanneer je kiest voor de standaard versie zonder voetstand dan kun je jouw levensechte sekspop voor een korte periode laten staan. Het voordeel hiervan is dat de voet dan wel vrij kan bewegen. Wanneer je wilt dan jouw pop kan staan dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Dit is een gratis optie waarbij de pop wordt aangeverd met 3 bouten onderin de voet.

Je pop kan dan stabiel staan voor zolang jij maar wilt. Dit kan handig zijn voor bepaalde staande standjes. Deze pop wordt geleverd zoals op de afbeeldingen weergegeven exclusief kleding. Naast de keuze voor een uitneembare vagina en een staan optie kunt u kiezen voor: Kleur ogen Huidskleur Schaamhaar of niet. Kan ik het hoofd of de prijs verwisselen? Dat kan, zowel het gehele hoofd als onderdelen zoals de pruik en de ogen zijn verwisselbaar. Deze kunt u los bijbestellen in overleg.

Indien u hier interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Wellicht heeft u ze al gezien, onze poppen van de bekende merken WM en JY. Poppen van het merk WM en JY hebben naam gemaakt in het afgelopen decennia en waren de eerste concurrent van fabrikant Realdoll. De levensechte sekspoppen zijn vergelijkbaar met de andere Realdolls op deze pagina, het verschil zit hem in het TPE materiaal en de uiterlijke kenmerken.

Je kunt dus zeggen dat deze exemplaren net iets langer mee gaan. Zo niet, dan zijn de andere lovedolls een uitstekend alternatief van vergelijkbare kwaliteit! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw levensechte sekspop dien je rekening te houden met enkele onderhoudtips. Deze tips vind je in de volgende alinea. Maar hoe gebruik je zo'n Realdoll nu eigenlijk?

Hieronder vind je een aantal punten  waar je rekening mee kunt houden:. Voor optimaal genot kun je altijd het beste een glijmiddel gebruiken. TPE materiaal kan niet goed samen met een glijmiddel op basis van siliconen, gebruik dus altijd een glijmiddel op waterbasis. Een glijmiddel bezorgt je niet alleen meer genot, het is ook goed voor het materiaal omdat er dan minder kans is op scheurtjes en andere beschadigingen. De pop kan heel wat hebben maar pas een beetje op met het uitoefenen van druk.

Met name de handen en voeten zijn hierin wat kwetsbaarder dus pas hiermee op. Als je geen zin hebt om jouw pop direct schoon te maken na gebruik kun je het beste een condoom gebruiken.

Dit voorkomt de groei van bacteriën in de vaginale, anale of orale tunnel. Natuurlijk wil je jouw nieuwe levenspartner zo lang mogelijk behouden. Let hierbij echter wel op het onderhoud van de pop. Zeker wanneer je jouw sekspop regelmatig gebruikt dien je hem regelmatig schoon te maken. Je kunt de Realdoll het beste regelmatig wassen met antibacteriële zeep. Dit is goed voor het materiaal en zorgt voor een goede hygiene. Het TPE materiaal is waterbestendig maar let wel op het hoofd en de nek, deze zijn spatwaterdicht.

Het gezicht kun je het beste met een natte doek reinigen. Na het schoonmaken kun je de pop het beste op kamertemperatuur laten drogen nadat je deze met een droge doek hebt afgedept. Als de pop is opgedroogd breng je wat onderhoudspoeder aan zodat het materiaal soepel en zacht blijft. Tenzij je een condoom gebruikt dien je de openingen voor penetratie goed schoon te maken na gebruik. Bij voorkeur met een antibacteriële zeep. Spoel het kanaal goed uit met een waterstraal. Een vaste vagina maak je makkelijk droog met een stok en een doek.

Een uitneembare vagina kun je uitnemen en omkeren en vervolgens op kamertemperatuur laten drogen. Ook voor de openingen voor penetratie geldt dat het aanbrengen van een onderhoudspoeder het beste resultaat geeft. Zoals gezegd bootst het TPE materiaal de menselijke huid zeer goed na, het is erg zacht en flexibel. Om dit zo te houden kun je de volgende tips opvolgen. Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de huid wat kleverig wordt. Dan biedt een onderhoudspoeder uitkomst.

Deze breng je aan met een kwast op de huid. Het onderhoudspoeder is apart verkrijgbaar. Let op donkere kleding. Nieuwe donkere kleding kan vlekken veroorzaken. Voor de zekerheid kies je dus voor lichte kleding of donkere kleding wat al meerdere malen is gewassen. Let verder op producten met inkt zoals een krant of nep leder. Stel de pop niet bloot aan direct zonlicht. Pas op met druk op de huid in verband met blijvende beschadigingen. Denk daarbij ook aan strakke kleding.

De sexpop heeft een skelet van sterk titanium materiaal. Verder is het voorzien van diverse gewrichten. Laat de pop niet vallen en pas op met tillen. Trek niet aan de pop en al zeker niet aan de ledenmaten. Pas op met scherpe voorwerpen. Hiermee beschadig je niet alleen de huid maar ook het skelet. De Realdoll is gemaakt voor 36 verschillende posities! Let er echter op dat je hier niet te ver in doorslaat. Laat de gewrichten soepel meebewegen. Wissel ook regelmatig van houding.

Wanneer je jouw Realdoll even wilt opbergen dan kun je dit het beste hangend doen, bijvoorbeeld in je kledingkast. Bij voorkeur met een plastic zak of hoes eromheen.

Idealiter wordt de pop hangend opgeborgen in de zak door middel van de haak die bij ons verkrijgbaar is. Liggend kan ook maar leg de pop dan in een natuurlijke houding. De pruik kun je schoonmaken met een zachte shampoo en conditioner. Let er op dat je het haar goed uitspoelt. Laten drogen op kamertemperatuur. Als het haar droog is kun je de pruik borstelen en vormen zoals jij het wilt.

Lees ook het artikel over het onderhoud van je realistische sekspop. Tevens wordt uw bestelling discreet verstuurd aan huis. Indien u wenst kunnen we uw bestelling ook bij een DHL afhaallocatie bezorgen.

Dan kunt u de pop zelf afhalen, uw pop wordt natuurlijk discreet verpakt. Niet niemand kan zien wat de inhoud is. Elke pop wordt gratis verzonden! Omdat het maken van de pop maatwerk is kunnen dit soort producten natuurlijk niet binnen 24 uur worden geleverd. De levertijd van onze Realdolls is daarom ongeveer 7 tot 18 dagen, afhankelijk van het model. Betalen U kunt onze levensechte sekspoppen betalen met Ideal, Paypal, Creditkaart of Bankoverschrijving.

Achteraf betalen via AfterPay. Achteraf betalen via bankoverschrijving is helaas ook niet mogelijk omdat de poppen door ons al vooraf moeten worden betaald bij de leverancier. Retouren Voor seksspeeltjes geldt een uitzondering op de Nederlandse retourrecht regeling.

Dit komt omdat na het openen van de verpakking niet kan worden gegarandeerd dat een seksspeeltje in dit geval een sexpop niet is gebruikt. Uit oogpunt van hygiene en veiligheid kunnen we sekspoppen dus helaas niet retour nemen. We hebben echter al veel poppen verkocht en nog nooit een klacht of melding van defect ontvangen.

Onze poppen zijn kwalitatief zeer hoogwaardig waardoor er een hoog tevredenheidsgehalte heerst bij onze klanten. Zie ook onze algemene voorwaarden. Onze poppen zijn zeer stevig gebouwd met een titanium skelet en duurzaam en sterk TPE materiaal. Desondanks kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er een beschadiging ontstaat.

Dan niet zorgen, meeste onze klant kan de pakket, maar als gevolg een ongecontroleerde reden je niet kunt krijgen in 2 maand na verzending, gelieve ons voor volledige terugbetaling of gratis opnieuw. Wat als de product probleem, zoals schade of kwaliteit probleem? Dan niet zorgen, alle onze product passeren de strenge kwaliteitscontrole voordat sturen, maar als u het product probleem of gebroken, gelieve ons op de eerste keer, wij proberen ons best te maken voor u. Waarom we niet uw bericht?

Beste vriend, onze werktijd is Beijing tijd AM 9: Uw feedback is zeer belangrijk voor onze business ontwikkeling, Dus laat Feedback. Toevoegen   of  Annuleren. Minimale afname van het product is 1 Aantal In winkelwagen. Aan mijn verlanglijst toevoegen Aan vergelijken toevoegen.

Meer informatie bril Recensies materiaal: Simulation Inflatable Doll Function:

Puur natuur neuken bi sexe


betaling in natura sex siliconen sexpop

Maar naast een vaginale tunnel is er ook een anale en orale tunnel aanwezig zodat ze je op 3 manieren kan plezieren! Haar vaginale en anale tunnel zijn 16 cm tot 20 cm lang, afhankelijk van het model. Onze poppen worden in principe geleverd zoals ze op de afbeeldingen worden weergegeven exclusief kleding.

U kunt echter kiezen voor een flink aantal maatwerk opties. Deze maatwerkopties kosten u niets extra. Hieronder beschrijven we de diverse maatwerk opties waar u uit kunt kiezen. Bij onze poppen kun je voor een uitneembare vagina kiezen of een vaste versie. Je ziet hier geen verschil in maar het grote voordeel van een uitneembare vagina is dat je deze eenvoudiger kunt schoonmaken.

Dit is met name handig als je jouw Realdoll veelvuldig gebruikt. Een uitneembare vagina blijft goed zitten en voelt verder hetzelfde aan als een vaste vagina. Het nadeel van een uitneembare vagina is dat hij op de lange termijn moet worden vervangen en dat deze met name bij kleinere poppen moeilijker is in te brengen. Zowel de mond opening als de anus opening zijn vast en dus niet uitneembaar.

Wanneer je kiest voor de standaard versie zonder voetstand dan kun je jouw levensechte sekspop voor een korte periode laten staan. Het voordeel hiervan is dat de voet dan wel vrij kan bewegen. Wanneer je wilt dan jouw pop kan staan dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Dit is een gratis optie waarbij de pop wordt aangeverd met 3 bouten onderin de voet.

Je pop kan dan stabiel staan voor zolang jij maar wilt. Dit kan handig zijn voor bepaalde staande standjes. Deze pop wordt geleverd zoals op de afbeeldingen weergegeven exclusief kleding. Naast de keuze voor een uitneembare vagina en een staan optie kunt u kiezen voor: Kleur ogen Huidskleur Schaamhaar of niet.

Kan ik het hoofd of de prijs verwisselen? Dat kan, zowel het gehele hoofd als onderdelen zoals de pruik en de ogen zijn verwisselbaar. Deze kunt u los bijbestellen in overleg. Indien u hier interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Wellicht heeft u ze al gezien, onze poppen van de bekende merken WM en JY.

Poppen van het merk WM en JY hebben naam gemaakt in het afgelopen decennia en waren de eerste concurrent van fabrikant Realdoll. De levensechte sekspoppen zijn vergelijkbaar met de andere Realdolls op deze pagina, het verschil zit hem in het TPE materiaal en de uiterlijke kenmerken. Je kunt dus zeggen dat deze exemplaren net iets langer mee gaan.

Zo niet, dan zijn de andere lovedolls een uitstekend alternatief van vergelijkbare kwaliteit! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw levensechte sekspop dien je rekening te houden met enkele onderhoudtips. Deze tips vind je in de volgende alinea. Maar hoe gebruik je zo'n Realdoll nu eigenlijk? Hieronder vind je een aantal punten  waar je rekening mee kunt houden:. Voor optimaal genot kun je altijd het beste een glijmiddel gebruiken.

TPE materiaal kan niet goed samen met een glijmiddel op basis van siliconen, gebruik dus altijd een glijmiddel op waterbasis. Een glijmiddel bezorgt je niet alleen meer genot, het is ook goed voor het materiaal omdat er dan minder kans is op scheurtjes en andere beschadigingen. De pop kan heel wat hebben maar pas een beetje op met het uitoefenen van druk. Met name de handen en voeten zijn hierin wat kwetsbaarder dus pas hiermee op.

Als je geen zin hebt om jouw pop direct schoon te maken na gebruik kun je het beste een condoom gebruiken. Dit voorkomt de groei van bacteriën in de vaginale, anale of orale tunnel. Natuurlijk wil je jouw nieuwe levenspartner zo lang mogelijk behouden.

Let hierbij echter wel op het onderhoud van de pop. Zeker wanneer je jouw sekspop regelmatig gebruikt dien je hem regelmatig schoon te maken.

Je kunt de Realdoll het beste regelmatig wassen met antibacteriële zeep. Dit is goed voor het materiaal en zorgt voor een goede hygiene. Het TPE materiaal is waterbestendig maar let wel op het hoofd en de nek, deze zijn spatwaterdicht. Het gezicht kun je het beste met een natte doek reinigen.

Na het schoonmaken kun je de pop het beste op kamertemperatuur laten drogen nadat je deze met een droge doek hebt afgedept. Als de pop is opgedroogd breng je wat onderhoudspoeder aan zodat het materiaal soepel en zacht blijft.

Tenzij je een condoom gebruikt dien je de openingen voor penetratie goed schoon te maken na gebruik. Bij voorkeur met een antibacteriële zeep.

Spoel het kanaal goed uit met een waterstraal. Een vaste vagina maak je makkelijk droog met een stok en een doek. Een uitneembare vagina kun je uitnemen en omkeren en vervolgens op kamertemperatuur laten drogen. Ook voor de openingen voor penetratie geldt dat het aanbrengen van een onderhoudspoeder het beste resultaat geeft. Zoals gezegd bootst het TPE materiaal de menselijke huid zeer goed na, het is erg zacht en flexibel.

Om dit zo te houden kun je de volgende tips opvolgen. Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de huid wat kleverig wordt. Dan biedt een onderhoudspoeder uitkomst. Deze breng je aan met een kwast op de huid. Het onderhoudspoeder is apart verkrijgbaar. Let op donkere kleding. Nieuwe donkere kleding kan vlekken veroorzaken.

Voor de zekerheid kies je dus voor lichte kleding of donkere kleding wat al meerdere malen is gewassen. Let verder op producten met inkt zoals een krant of nep leder. Stel de pop niet bloot aan direct zonlicht. Pas op met druk op de huid in verband met blijvende beschadigingen.

Denk daarbij ook aan strakke kleding. De sexpop heeft een skelet van sterk titanium materiaal. Verder is het voorzien van diverse gewrichten. Laat de pop niet vallen en pas op met tillen. Trek niet aan de pop en al zeker niet aan de ledenmaten. Pas op met scherpe voorwerpen. Hiermee beschadig je niet alleen de huid maar ook het skelet. De Realdoll is gemaakt voor 36 verschillende posities! Let er echter op dat je hier niet te ver in doorslaat.

Laat de gewrichten soepel meebewegen. Wissel ook regelmatig van houding. Wanneer je jouw Realdoll even wilt opbergen dan kun je dit het beste hangend doen, bijvoorbeeld in je kledingkast. Bij voorkeur met een plastic zak of hoes eromheen.

Idealiter wordt de pop hangend opgeborgen in de zak door middel van de haak die bij ons verkrijgbaar is. Liggend kan ook maar leg de pop dan in een natuurlijke houding. De pruik kun je schoonmaken met een zachte shampoo en conditioner. Let er op dat je het haar goed uitspoelt. Laten drogen op kamertemperatuur. Als het haar droog is kun je de pruik borstelen en vormen zoals jij het wilt. Lees ook het artikel over het onderhoud van je realistische sekspop. Tevens wordt uw bestelling discreet verstuurd aan huis.

Indien u wenst kunnen we uw bestelling ook bij een DHL afhaallocatie bezorgen. Dan kunt u de pop zelf afhalen, uw pop wordt natuurlijk discreet verpakt. Niet niemand kan zien wat de inhoud is. Elke pop wordt gratis verzonden!

Omdat het maken van de pop maatwerk is kunnen dit soort producten natuurlijk niet binnen 24 uur worden geleverd. De levertijd van onze Realdolls is daarom ongeveer 7 tot 18 dagen, afhankelijk van het model. Betalen U kunt onze levensechte sekspoppen betalen met Ideal, Paypal, Creditkaart of Bankoverschrijving.

Achteraf betalen via AfterPay. Achteraf betalen via bankoverschrijving is helaas ook niet mogelijk omdat de poppen door ons al vooraf moeten worden betaald bij de leverancier.

Retouren Voor seksspeeltjes geldt een uitzondering op de Nederlandse retourrecht regeling. Dit komt omdat na het openen van de verpakking niet kan worden gegarandeerd dat een seksspeeltje in dit geval een sexpop niet is gebruikt.

Uit oogpunt van hygiene en veiligheid kunnen we sekspoppen dus helaas niet retour nemen. We hebben echter al veel poppen verkocht en nog nooit een klacht of melding van defect ontvangen. Onze poppen zijn kwalitatief zeer hoogwaardig waardoor er een hoog tevredenheidsgehalte heerst bij onze klanten. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Onze poppen zijn zeer stevig gebouwd met een titanium skelet en duurzaam en sterk TPE materiaal. Desondanks kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er een beschadiging ontstaat. Dan niet zorgen, meeste onze klant kan de pakket, maar als gevolg een ongecontroleerde reden je niet kunt krijgen in 2 maand na verzending, gelieve ons voor volledige terugbetaling of gratis opnieuw.

Wat als de product probleem, zoals schade of kwaliteit probleem? Dan niet zorgen, alle onze product passeren de strenge kwaliteitscontrole voordat sturen, maar als u het product probleem of gebroken, gelieve ons op de eerste keer, wij proberen ons best te maken voor u. Waarom we niet uw bericht?

Beste vriend, onze werktijd is Beijing tijd AM 9: Uw feedback is zeer belangrijk voor onze business ontwikkeling, Dus laat Feedback. Toevoegen   of  Annuleren.

Minimale afname van het product is 1 Aantal In winkelwagen. Aan mijn verlanglijst toevoegen Aan vergelijken toevoegen. Meer informatie bril Recensies materiaal: Simulation Inflatable Doll Function:

Afzuigen lul chinese kutjes

  • Verkrijgbaar in Online winkels Het kopen van seks poppen online is effectief en handig.
  • Levensechte sexpop Anna
  • Dit is een gratis optie waarbij de pop wordt aangeverd met 3 bouten onderin de voet. Laat de pop niet vallen en pas op met tillen. Aflevering op tijd days Volledige terugbetaling als product niet binnen dagen is ontvangen.
Extreem aangeboden meisje laat kutje zien


betaling in natura sex siliconen sexpop

Rijpe vrouw zoekt lesbo dokter


Tepelklemmen Tepelklemmen met ketting. Gedragen Lingerie, Toys and more! Altijd fotos bijgeleverd en eventueel filmpje mogelijk. Sex Doll Leef nu je spannendste fantasieën uit met je Sex Doll, door haar wendbaarheid kan ze vrijwel elk standje! Door het gebruik van innovatief materiaal voelt de Sex Doll levensecht aan en is het materiaal tegelijkertijd super veilig in gebruik!

De Sex Doll wordt altijd discreet verzonden! Sex Doll Fenna is cm lang, weegt 23kg en heeft kleine borstjes Cup A. De omtrek van haar taille is 51cm en omtrek van haar heupen Realdoll real doll sexdoll sexpop sex pop Wij hebben altijd rond de 50 sexdolls op voorraad, vandaag besteld morgen in huis of in Groningen op te halen. We hebben dolls in de volgende maten: Penisvergroting met garantie min. Dat kan op diverse manieren. De basis is echter de extender!

Die heb je altijd nodig. Daarnaast bieden wij pompen die behulpzaam zijn bij verdikking en pillen die goed zijn Heb jij een kinky fetish en lijkt het je leuk om een on gedragen string of hipster van mij opgestuurd te krijgen neem dan gauw contact met mij op via Whatsapp.

Erotische foto's samen delen. Ik ben een vrouw van 23 jaar, E cup, smal taille en grote billen. Heb je zin om samen naakte en sexy foto's uit te wisselen? Voor een klein bedrag deel ik ze met je via kik. Waarom we niet uw bericht? Beste vriend, onze werktijd is Beijing tijd AM 9: Uw feedback is zeer belangrijk voor onze business ontwikkeling, Dus laat Feedback. Toevoegen   of  Annuleren. Minimale afname van het product is 1 Aantal In winkelwagen.

Aan mijn verlanglijst toevoegen Aan vergelijken toevoegen. Meer informatie bril Recensies materiaal: Wanneer je wilt dan jouw pop kan staan dan kun je dit aangeven tijdens het bestelproces. Dit is een gratis optie waarbij de pop wordt aangeverd met 3 bouten onderin de voet. Je pop kan dan stabiel staan voor zolang jij maar wilt. Dit kan handig zijn voor bepaalde staande standjes. Deze pop wordt geleverd zoals op de afbeeldingen weergegeven exclusief kleding.

Naast de keuze voor een uitneembare vagina en een staan optie kunt u kiezen voor: Kleur ogen Huidskleur Schaamhaar of niet. Kan ik het hoofd of de prijs verwisselen? Dat kan, zowel het gehele hoofd als onderdelen zoals de pruik en de ogen zijn verwisselbaar. Deze kunt u los bijbestellen in overleg.

Indien u hier interesse heeft kunt u contact met ons opnemen. Wellicht heeft u ze al gezien, onze poppen van de bekende merken WM en JY. Poppen van het merk WM en JY hebben naam gemaakt in het afgelopen decennia en waren de eerste concurrent van fabrikant Realdoll.

De levensechte sekspoppen zijn vergelijkbaar met de andere Realdolls op deze pagina, het verschil zit hem in het TPE materiaal en de uiterlijke kenmerken. Je kunt dus zeggen dat deze exemplaren net iets langer mee gaan. Zo niet, dan zijn de andere lovedolls een uitstekend alternatief van vergelijkbare kwaliteit! Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van jouw levensechte sekspop dien je rekening te houden met enkele onderhoudtips. Deze tips vind je in de volgende alinea. Maar hoe gebruik je zo'n Realdoll nu eigenlijk?

Hieronder vind je een aantal punten  waar je rekening mee kunt houden:. Voor optimaal genot kun je altijd het beste een glijmiddel gebruiken. TPE materiaal kan niet goed samen met een glijmiddel op basis van siliconen, gebruik dus altijd een glijmiddel op waterbasis. Een glijmiddel bezorgt je niet alleen meer genot, het is ook goed voor het materiaal omdat er dan minder kans is op scheurtjes en andere beschadigingen. De pop kan heel wat hebben maar pas een beetje op met het uitoefenen van druk.

Met name de handen en voeten zijn hierin wat kwetsbaarder dus pas hiermee op. Als je geen zin hebt om jouw pop direct schoon te maken na gebruik kun je het beste een condoom gebruiken. Dit voorkomt de groei van bacteriën in de vaginale, anale of orale tunnel. Natuurlijk wil je jouw nieuwe levenspartner zo lang mogelijk behouden.

Let hierbij echter wel op het onderhoud van de pop. Zeker wanneer je jouw sekspop regelmatig gebruikt dien je hem regelmatig schoon te maken. Je kunt de Realdoll het beste regelmatig wassen met antibacteriële zeep. Dit is goed voor het materiaal en zorgt voor een goede hygiene. Het TPE materiaal is waterbestendig maar let wel op het hoofd en de nek, deze zijn spatwaterdicht.

Het gezicht kun je het beste met een natte doek reinigen. Na het schoonmaken kun je de pop het beste op kamertemperatuur laten drogen nadat je deze met een droge doek hebt afgedept. Als de pop is opgedroogd breng je wat onderhoudspoeder aan zodat het materiaal soepel en zacht blijft. Tenzij je een condoom gebruikt dien je de openingen voor penetratie goed schoon te maken na gebruik.

Bij voorkeur met een antibacteriële zeep. Spoel het kanaal goed uit met een waterstraal. Een vaste vagina maak je makkelijk droog met een stok en een doek.

Een uitneembare vagina kun je uitnemen en omkeren en vervolgens op kamertemperatuur laten drogen. Ook voor de openingen voor penetratie geldt dat het aanbrengen van een onderhoudspoeder het beste resultaat geeft.

Zoals gezegd bootst het TPE materiaal de menselijke huid zeer goed na, het is erg zacht en flexibel. Om dit zo te houden kun je de volgende tips opvolgen. Na verloop van tijd kan het zo zijn dat de huid wat kleverig wordt. Dan biedt een onderhoudspoeder uitkomst. Deze breng je aan met een kwast op de huid. Het onderhoudspoeder is apart verkrijgbaar. Let op donkere kleding.

Nieuwe donkere kleding kan vlekken veroorzaken. Voor de zekerheid kies je dus voor lichte kleding of donkere kleding wat al meerdere malen is gewassen. Let verder op producten met inkt zoals een krant of nep leder. Stel de pop niet bloot aan direct zonlicht. Pas op met druk op de huid in verband met blijvende beschadigingen. Denk daarbij ook aan strakke kleding. De sexpop heeft een skelet van sterk titanium materiaal. Verder is het voorzien van diverse gewrichten.

Laat de pop niet vallen en pas op met tillen. Trek niet aan de pop en al zeker niet aan de ledenmaten. Pas op met scherpe voorwerpen. Hiermee beschadig je niet alleen de huid maar ook het skelet. De Realdoll is gemaakt voor 36 verschillende posities! Let er echter op dat je hier niet te ver in doorslaat. Laat de gewrichten soepel meebewegen. Wissel ook regelmatig van houding.

Wanneer je jouw Realdoll even wilt opbergen dan kun je dit het beste hangend doen, bijvoorbeeld in je kledingkast. Bij voorkeur met een plastic zak of hoes eromheen. Idealiter wordt de pop hangend opgeborgen in de zak door middel van de haak die bij ons verkrijgbaar is.

Liggend kan ook maar leg de pop dan in een natuurlijke houding. De pruik kun je schoonmaken met een zachte shampoo en conditioner. Let er op dat je het haar goed uitspoelt.

betaling in natura sex siliconen sexpop